search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν είμαι κομματόσκυλο – Θέλω να μπορώ να μιλάω» (Video)

05.06.2022 16:06
taniatsanaklidou312

Γιατί είπε «όχι» στην πολιτική αποκάλυψε η Τάνια Τσανακλίδου.

«Είμαι προσανατολισμένη σε έναν γενικότερο κεντροαριστερό χώρο αλλά δεν είμαι κομματόσκυλο. Εάν ενταχθείς σε ένα κόμμα δεν μπορείς να κρίνεις, είσαι υποχρεωμένος να το βουλώσεις. Δεν θέλω να το βουλώνω, θέλω να μπορώ να μιλάω. Με βρίζουν στα social media αλλά καθόλου δεν με ενδιαφέρει», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε και για το #MeToo. «Πιστεύω ότι στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει κακοποιηθεί. Με κάποιο τρόπο όλοι μας έχουμε υποστεί κακοποίηση», επισήμανε.

Η Τάνια Τσανακλίδου αναγνωρίζει πως ο χρόνος έφερε φθορές στη φωνή της και εξήγησε πως για αυτό το λόγο κάνει μαθήματα ορθοφωνίας: «Εάν δεν πάω νιώθω πως δεν έχω προετοιμαστεί σωστά για τη δουλειά μου».

«Η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι καλύτερα καταρτισμένες από τη δική μας γενιά. Είναι πολύ ωραίο, έχουν περισσότερες γνώσεις από εμάς», ανέφερε για τη νέα γενιά καλλιτεχνών.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Φασουλής: «Γινόμουν “στουπί” κάθε βράδυ για να αντέξω» (Videos)

Μίλτος Πασχαλίδης για τραπ: «Το να μιλάς για πουτ@νες, κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου: Βγήκε στην εκπομπή με τις … πιτζάμες της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:42