search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Σταμάτης Φασουλής: «Γινόμουν “στουπί” κάθε βράδυ για να αντέξω» (Videos)

05.06.2022 13:54
stamatis_fasoulis

Για τη δυσκολία του να βρίσκεται σε δημόσιους χώρους και τη φήμη που τον θέλει να είναι στρυφνός, μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη.

«Φαίνεται κάτι απόμακρο σε μένα. Είναι γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά σε δημόσιους χώρους. Αισθάνομαι πολύ ευάλωτος. Στην αρχή τους απέφευγα και μετά μπήκα με θράσος και γινόμουν “στουπί” κάθε βράδυ για να το αντέξω. Έπινα πάρα πολύ για καμιά δεκαριά χρόνια. Βγήκα στην αγορά με ένα ποτήρι αλκοόλ στο χέρι. Και εκεί ήμουν λίγο ειρωνικός και λίγο υπερόπτης. Περισσότερο αυτοσαρκαζόμουν. Αυτό σταμάτησε και τώρα ζω στο διαμέρισμά μου και στο θέατρο, δεν θέλω τίποτα άλλο», εξήγησε.

«Δεν θα ήθελα να γεννηθώ σήμερα, τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν καλά πράγματα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σταμάτης Φασουλής, κάνοντας λόγο για ένα σκοτεινό μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Πασχαλίδης για τραπ: «Το να μιλάς για πουτ@νες, κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου: Βγήκε στην εκπομπή με τις … πιτζάμες της (Video)

Έλενα Παπαρίζου για το cyber bullying: «Δεν διαβάζω καν τα αρνητικά σχόλια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:22