Νικολέττα Καρρά για το διαζύγιο: «Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”» (video)
Στη εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Νικολέττα Καρρά την Πρωτομαγιά. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δύσκολη τριετία που πέρασε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε.
Και συνέχισε: «Λένε ότι αν μας συμβαίνει κάτι συνεχόμενο, μάλλον κάτι κάνουμε εμείς συνεχόμενα, οπότε το προκαλούμε. Είμαι ένας άνθρωπος των άκρων γενικά. Με καθορίζει το συναίσθημα, είμαι ή του πολύ ή του καθόλου. Όταν είσαι έτσι ακραίος, υποθέτω ότι φέρνει και ακραίες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα έχουν συμβεί και πράγματα που δεν φταίω εγώ, δεν τα ελέγχουμε όλα».
Κλείνοντας η Νικολέττα Καρρά αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Φώτο Πιττατζή, λέγοντας: «Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογικό. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια ηλικία, μεγαλώνουμε πια και κουβαλάμε βάρος στην πλάτη μας. Όσο μεγαλώνεις αυτά που μπορείς να υπομείνεις είναι λιγότερα. Έχει συμβεί σε εμένα και το έχω διαπιστώσει σε όλους τους τομείς. Δεν έχω αντοχές για πολλά πράγματα».
Διαβάστε επίσης:
Η μητέρα της Miley Cyrus αρραβωνιάστηκε τον πρωταγωνιστή του Prison Break (φώτο)