search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:43
MENU CLOSE

Met Gala: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί – Το Gala ήταν αφιερωμένο στον Καρλ Λάγκερφελντ (photo)

02.05.2023 09:18
MET-GALA

Το Met Gala, είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό event της χρονιάς και φέτος ήταν αφιερωμένο στον μεγάλο σχεδιαστή και δημιουργό Καρλ Λάγκερφελντ.

Στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης παρέλασαν προσωπικότητες όπως η Ριάνα, η Ζιζέλ, η Ναόμι Κάμπελ, Τζαρντ Λίτο που μάλιστα έκανε μια ενδιαφέρουσα στιλιστική επιλογή καθώς ντύθηκε γάτα (για την αγαπημένη γάτα του σχεδιαστή) αλλά υπήρχαν και διάσημοι που έλαμψαν δια της απουσίας του όπως η Μπέλλα Χαντίντ.

Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν εμπνευσμένος από τον μεγάλο δημιουργό. Τίτλος της βραδιάς «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty». Έτσι, όλοι οι celebrities παρέλασαν στα διάσημα σκαλιά του Met στοχεύοντας – αν όχι στην καλύτερη – σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις.

Η Kιμ Καρντάσιαν, η οποία πέρασε από 40 κύματα για να πάρει τελικά την πολυπόθητη πρόσκληση,  επέλεξε ένα φόρεμα με μαργαριτάρια επιλέγοντας έτσι την εμφάνιση της στο Playboy από το 2007. Η 42χρονη σταρ φόρεσε ένα προσαρμοσμένο Schiaparelli, καλυμμένο με 50.000 μαργαριτάρια που μετατράπηκαν σε κορδόνια στο χέρι και «έντυσαν» το σώμα της. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών αποκάλυψε ότι ήθελε μαργαριτάρια γιατί «τίποτα δεν είναι πιο Kαρλ» από τα «εμβληματικά μαργαριτάρια Chanel», όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της.

Η Ζιζέλ και η Ριάννα φόρεσαν λευκά ενώ το μοντέλο αποκάλυψε πως φοράει ένα vintage Chanel φόρεμα: «Φόρεσα αυτό το φόρεμα το 2006 ή το 2007 σε ένα editorial μαζί του», προσθέτοντας «Αυτό είναι το φόρεμα». Για την αγαπημένη της καμπάνια για τον οίκο Chanel, η Ζιζέλ είπε ότι έκανε γυρίσματα στο Παρίσι ξυπόλητη.

Ο Καρλ, ο οποίος γεννήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας, μετακόμισε στο Παρίσι το 1953 και λίγο μετά άρχισε να απογειώνεται η καριέρα του. Το Met Gala ιδρύθηκε το 1948 από τη δημοσιογράφο μόδας Eleanor Lambert που το ίδρυσε ως έρανο για το Ινστιτούτο Κοστουμιών ενόψει της πρώτης ετήσιας έκθεσής της.

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις:

Διαβάστε επίσης:

Η μητέρα της Miley Cyrus αρραβωνιάστηκε τον πρωταγωνιστή του Prison Break (φώτο)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Δημοσίευσαν κοινή φωτογραφία με τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον σύντροφό της

Survivor All Star – Spoiler: Ανατροπή στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:43