search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:57
MENU CLOSE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι να κερδίσει ο Κιμούλης τις αγωγές – Συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες» (Videos)

03.05.2023 13:07
mayrikioy-new

Στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη αναφέρθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, επισημαίνοντας ότι επιθυμία του είναι να κερδίσει τις αγωγές που ο ηθοποιός έχει καταθέσει έπειτα από τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του στο πλαίσιο του #metoo.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο μουσικός τόνισε ότι η εμπειρία που είχε ο ίδιος με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άκρως αντίθετη με την εικόνα που παρουσιάζεται, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι στο τέλος της δικαστικής διαμάχης, θα δικαιωθεί και θα αποκαταστήσει τη φήμη του.

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, σε συμβουλές, με αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση απ’ όλο τον θίασο. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Ένας άνθρωπος που θα είχε αυτή τη συμπεριφορά θα τον είχε “ξεράσει” – ας μου επιτραπεί η λέξη – πολύ νωρίτερα ο χώρος. Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό προσκήνιο και παρασκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου».

Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό από τον Γιώργο Κιμούλη. Προβλέπω ότι σύντομα θα εκπλαγούμε.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης ζητά αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο ηθοποιός χαρακτήρισε «σπουδαίο» το κίνημα #MeToo επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν.

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

«Βροχή» οι μηνύσεις για τον Salt Bae – «Κλέβει φιλοδωρήματα» λένε πρώην υπάλληλοί του

Γιώργος Λιάγκας: Σε βιντεοκλίπ της Θεοδωρίδου ο παρουσιαστής – Η αντίδραση της Μενεγάκη (Videos)

Κώστας Αρζόγλου: «Είχα απιστήσει και δεν μετανιώνω – Έκανα 4 γάμους, δεν ξέρω πώς με άντεξαν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:55