search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: «Έξαλλοι» οι θαυμαστές της – «Ακόμη και τα σκουπίδια έχουν κατηγορίες»

05.05.2023 08:40
taylor-swift-new

Χαμό στο Twitter έχει προκαλέσει η φημολογούμενη σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Μάθιου Χίλι. Τα τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν «τρελά» ερωτευμένους γεγονός που δεν πιστεύει το κοινό της Τέιλορ.

Το 2016 μάλιστα, η ποπ σταρ και ο τραγουδιστής των «1975» είχαν βγει ένα ραντεβού και τα λόγια του τραγουδιστή δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτηκά, πράγμα που δεν ξέχασαν οι θαυμαστές της Τέιλορ.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει: «Γαμ***, δεν είμαι το αγόρι της Τέιλορ Σουίφτ. Τέλος. Είναι εξευτελιστικό. Το μόνο καλό με αυτό, είναι ότι αυτή τη μία φορά που φλέρταρα μαζί της, το όνομά μου κατέληξε παντού στο διαδίκτυο. Όλοι έλεγαν “ποιος είναι ο Μάθιου Χίλι;”. Ήταν ωραίο αυτό».

Μετά τον χωρισμό της Σουίφτ, τα tabloids προσπαθούν απεγνωσμένα να μαντέψουν τον νέο της σύντροφο κι όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως βγαίνει με τον Χιλ οι φαν της έσπευσαν στο Twitter να υποστηρίξουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια.

«Σταματήστε να λέτε ότι η Τέιλορ Σουίφτ βγαίνει με τον Μάθιου Χίλι. Το γούστο της στους άντρες είναι κακό, αλλά ακόμη και τα σκουπίδια έχουν κατηγορίες», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Ο Χίλι δεν θα μπορούσε ποτέ να προσεγγίσει την Τέιλορ. Είναι η βασίλισσα».

«Αν είναι αλήθεια ότι η Τέιλορ Σουίφτ βγαίνει με τον Μάθιου Χίλι, θα την κάνω μπλοκ στο Spotify»

«Γνωρίζει η Τέιλορ πως βγαίνει με τον Φερνάντο Αλόνσο, τον Μπράντλεϊ Κούπερ, τον Ντίλα Ο Μπράιαν και τον Μάθιου Χίλι ταυτόχρονα;»

Διαβάστε επίσης:

Εντ Σίραν: Κέρδισε τη δίκη για λογοκλοπή τραγουδιού του Μάρβιν Γκέι

Άγγελος Διονυσίου: «Ο πατέρας μας συντηρούσε 4 οικογένειες»

«Αυτή η νύχτα μένει» – Κόρα Καρβούνη: «Στην πίστα αισθάνομαι βασίλισσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09