search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:05
MENU CLOSE

Στέψη Καρόλου: Μόνος και ευδιαθετος ο Χάρι

06.05.2023 13:45
HARRY

Παρών στην τελετή στέψης του πατέρα του, Καρόλου Γ’, είναι και ο πρόγκηπας Χάρι, ο οποίος εμφανίστηκε μόνος του στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ με πολιτική περιβολή.

Παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων εβδομάδων για τις ταραχώδεις σχέσεις του ίδιου και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι προσήλθε ευδιάθετος στο Αβαείο.

Όπως είχε ήδη γνωστό, ο πρίγκιπας Χάρι κάθισε αρκετά μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σε θέσεις πίσω από τα εργαζόμενα μέλη ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποχωρήσει αμέσως για να επιστρέψει στην Καλιφόρνια, για τα γενέθλια του γιου του Άρτ.

Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στη Βρετανία μόνος του, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ δεν παρέστη στην τελετή. Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν ότι οι συζητήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στον πρίγκιπα και το Μπάκιγχαμ σχετικά με τον ρόλο του και τις διάφορες λεπτομέρειες για την τελετή ήταν έντονες.

Από την πλευρά της, η Μαρκλ αρνήθηκε τις φήμες ότι θα απουσιάζει από τη στέψη εξαιτίας των επιστολών που αντάλλαξε με τον βασιλιά, αναφορικά με το θέμα τις ανησυχίες για ρατσισμό στο παλάτι.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει τον πατέρα του και τον αδερφό του μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του τον Ιανουάριο, όπου έβγαλε… στη φόρα τα «άπλυτα» της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Κούρεψαν σε σχήμα πέους το γκαζόν της «Βασιλικής Ημισελήνου»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πιέσεις Ζελένσκι προς Ελβετία

Βασιλιάς Κάρολος: Mεγάλη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ – Ποιοι ηγέτες, βασιλείς και celebrities θα πάνε στην στέψη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:03