search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Τα γράμματα στον Κάρολο, η στέψη και τα ρατσιστικά σχόλια

23.04.2023 18:12
megan Markl- kideia elisavet- new

Στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον ερχόμενο μήνα και το οικογενειακό παρασκήνιο είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Από την πλευρά της, η Μέγκαν Μαρκλ έβαλε τέλος στα σενάρια που την ήθελα να μην παρευρίσκεται στην στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου, λόγω επιστολών που είχαν ανταλλάξει με αφορμή ρατσιστικά σχόλια που είχε η ίδια δεχτεί από το Παλάτι. Στην τελετή της στέψης θα παραστεί ο πρίγκηπας Χάρι μόνος του.

Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή, η Telegraph έγραφε πως η Δούκισσα του Σάσεξ είχε στείλει γράμματα στον πεθερό της μετά τη συνέντευξη του 2021 που είχαν παραχωρήσει εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στην αλληλογραφία εκείνη, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έκανε γνωστό στον Κάρολο την ρατσιστική προκατάληψη μέλους της βασιλικής οικογένειας αλλά και σχετικές συζητήσεις για το χρώμα δέρματος του αγέννητου – τότε- γιου τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η απουσία της την ημέρα της στέψης οφείλεται σε εκείνη την αλληλογραφία.

«Η Δούκισσα του Sussex κάνει τη ζωή της στο παρόν, χωρίς να σκέφτεται την αλληλογραφία πριν από δύο χρόνια που σχετίζεται με συνομιλίες πριν από τέσσερα χρόνια. Οποιαδήποτε αντίθετη πρόταση είναι ψευδής και ειλικρινά γελοία», ανέφεραν οι κύκλοι της Μέγκαν Μαρκλ σε δήλωση στο Bazaar.

Διαβάστε επίσης:

Σουδάν: Χτυπήθηκε γαλλικό κομβόι – Πληροφορίες ότι μετέφερε Έλληνες

ΗΠΑ: 10η δολοφονία τρανς μέσα στο 2023

Πρόστιμο σε ευρωβουλευτή για bullying στο προσωπικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:54