search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:59
MENU CLOSE

Eurovision: Η εμφάνιση του Victor Vernicos στο τιρκουάζ χαλί λίγο πριν τους ημιτελικούς (photos)

08.05.2023 09:05
eurovision-vernicos

Την Κυριακή 7 Μαΐου το Λίβερπουλ υποδέχτηκε και επίσημα όλες τις φετινές συμμετοχές της Eurovision, ανάμεσά τους και ο Victor Vernicos.

O 16χρονος ερμηνευτής του «What They Say» εμφανίστηκε στο τιρκουάζ χαλί του διαγωνισμού, ντυμένος με γήινες αποχρώσεις όπως και τα ρούχα με τα οποία έχει επιλέξει να εμφανιστεί στη σκηνή.

Τον Victor συνόδευσαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνος Ρήγος, οι δύο σχολιαστές της φετινής διοργάνωσης, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά και η επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, Μόνικα Παπαδάτου, ενώ παρούσα ήταν και όλη η ομάδα της Ελλάδας.

 Στο St. George Hall δόθηκε το σύνθημα της έναρξης της Eurovision 2023. Λίγο πριν την επίσημη έναρξη, η ελληνική αποστολή είχε ολοκληρώσει τη δεύτερη πρόβα της στις 5 Μαΐου.

 Ο Victor Vernicos συνεχίζει να δίνει πολλές συνεντεύξεις σε ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και να πρωταγωνιστεί σε διάφορα μουσικά events, όπως για παράδειγμα η εμφάνισή του στη σκηνή του θρυλικού Cavern Club, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Beatles.

Διαβάστε επίσης:

Στέψη Καρόλου: Η πρόποση στα εγγόνια του από τη μεριά του Χάρι που δεν ήταν στη στέψη

Φαλελάκης για Χατζησάββα: «Τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή μου» (Video)

Μοιραράκη: «Βίωσα κακοποίηση και εξευτελισμό από τον πρώτο σύζυγο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55