search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:30
MENU CLOSE

Στέψη Καρόλου: Η πρόποση στα εγγόνια του από τη μεριά του Χάρι που δεν ήταν στη στέψη

08.05.2023 08:41
stepsi-karolos-kamila

Μια συγκινητική πρόποση στον εγγονό του Άρτσι που γιόρταζε τα 4α γενέθλιά του έκανε ο Βασιλιάς Κάρολος, στο γεύμα που παραχώρησε μετά την στέψη του στα βασιλικά ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Παρά το γεγονός ότι το οξυμένο κλίμα ανάμεσα στον Χάρι και το παλάτι συνεχίζεται κι ότι ο δεύτερος επέλεξε να μη βρίσκεται στο γεύμα που παραχώρησε ο πατέρας του, ο Βασιλιάς Κάρολος φρόντισε να αναφερθεί στα εγγόνια του που έχει δει ελάχιστα.

Η αναφορά έγινε μετά την εμφάνιση του Καρόλου και της Καμίλα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. Ο βασιλιάς Κάρολος, όπως γράφει η Daily Mail είχε καλέσει και τον Χάρι να συμμετάσχει στο οικογενειακό γεύμα, αλλά εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλια του Άρτσι.

Η σύζυγός του Μέγκαν έμεινε πίσω με τα παιδιά τους, Λίλιμπετ και Άρτσι, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια του 4χρονου πλέον Άρτσι με ένα μικρό πάρτυ.

Μια καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε ότι, ενώ τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας «ξεφύσαγαν με ανακούφιση» που ο Χάρι δεν ήταν μαζί τους στο γεύμα, ο Βασιλιάς Κάρολος έδειχνε «πραγματικά αρκετά απογοητευμένος που δεν έμεινε». Πριν αρχίσουν να τρώνε, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, 40 ετών, σηκώθηκε και συνεχάρη τον πατέρα του για τη στέψη.

Ο Βασιλιάς με τη σειρά του σηκώθηκε και ευχήθηκε στα τρία εγγόνια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ – ο οποίος ήταν επίσης τιμώμενο πρόσωπο – την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούις, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης και πραγματοποίησαν τις δημόσιες εμφανίσεις τους με αυτοπεποίθηση.

Όμως, δεν ξέχασε να τιμήσει και «όσους δεν ήταν εκεί» και ευχήθηκε στον εγγονό του χαρούμενα γενέθλια «όπου κι αν βρίσκεται».

Εκτός από τον βασιλιά, τη βασίλισσα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο γεύμα παρέστησαν επίσης η στενή οικογένεια της Καμίλα -η αδελφή της Ανναμπελ, η καλύτερη φίλη της, Lady Landsdowne, καθώς και τα παιδιά της, Tom Parker Bowles και Laura Lopes, και τα εγγόνια της, Lola, Freddy, Eliza, Louis και Gus. Η οικογένεια της Κέιτ Μϊντλετον ήταν επίσης προσκεκλημένη στο γεύμα μετά τη στέψη, με τους γονείς της Μάικλ και Κάρολ και τα αδέλφια της Πίπα και Τζέιμε να είναι παρόντα.

Διαβάστε επίσης:

Φαλελάκης για Χατζησάββα: «Τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή μου» (Video)

Μοιραράκη: «Βίωσα κακοποίηση και εξευτελισμό από τον πρώτο σύζυγο» (Video)

Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό: «Είναι πολύ νωπό ακόμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:28