ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Εκλογές 2023 Debate - Ανδρουλάκης: «Μαθήματα φιλοευρωπαϊκής πορείας στο ΠΑΣΟΚ από λαϊκιστές δεν θα πάρω»

10.05.2023 20:47

«Ο ελληνικός λαός αποφασίζει στις 21 Μαΐου για τις ανάγκες αλλαγές που χρειάζεται η πατρίδα μας. Εμείς έχουμε καταθέσει ένα πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών, που δημιουργούμε συνθήκες κοινωνικής δικαιοσύνης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την άφιξή του κατά την προσέλευσή του στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για το debate(ντιμπέϊτ) των πολιτικών αρχηγών.

Ενώ πρόσθεσε, ακόμη: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρό κοινωνικό κράτος και βιώσιμη ανάπτυξη πολλών και βιώσιμων θέσεων εργασίας και όχι την ανάπτυξη του κύριου Μητσοτάκη (…) Εμείς θέλουμε ανάπτυξη με εξωστρέφεια και όχι η χώρα να γίνει ένα γιγάντιο ξενοδοχείο. (…) Όποτε χρειάζεται κάνουμε επίθεση, οπότε χρειάζεται κάνουμε άμυνα, όμως η επίθεση είναι αναγκαία. Είμαι μετριοπαθής δεν μου αρέσει να αντιπαρατίθεμαι χωρίς λόγο».

«Μαθήματα φιλοευρωπαϊκής πορείας, αξιοπιστίας στο ΠΑΣΟΚ από τους λαϊκιστές με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα, ευχαριστώ δεν θα πάρω» συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι δημοσιογράφοι θα απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στους 6 πολιτικούς αρχηγούς, πάνω σε έξι θεματικές ενότητες:

1) Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση
2) Εξωτερική πολιτική και Άμυνα
3) Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια
4) Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος
5) Περιβάλλον και Ενέργεια
6)Νέα Γενιά

Οι δημοσιογράφοι είναι η Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA) Με κλήρωση καθορίστηκε οτι η Σία Κοσιώνη θα είναι η πρώτη δημοσιογράφος που θα απευθύνει ερώτηση ενώ ο κύκλος των θεματικών θα κλείσει με ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

Κάθε ερώτηση θα έχει διάρκεια 30 δευτερόλεπτα και η απάντηση 1,5 λεπτό, με follow up ερώτηση 15 δευτερολέπτων από τον δημοσιογράφο και απάντηση 45 δευτερόλεπτα από κάθε πολιτικό αρχηγό, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023-Debate: Τι δήλωσαν οι δημοσιογράφοι της τηλεμαχίας

Εκλογές 2023- Debate: Ελπίζω ο λαός να γίνει σοφότερος δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Ντιμπέιτ 2023 – Μητσοτάκης: Θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάρουν απαντήσεις

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:43
Exit mobile version