ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 21:56
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πρώτα καβγάς, μετά… φιλιά on camera (Photos/Video)

11.05.2023 21:43

Ταραχώδης φαίνεται ότι είναι ο κοινός βίος των Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ καθώς για άλλη μια φορά η κάμερα τους «τσάκωσε» να καβγαδίζουν σε επίσημο event.

Αφού απαθανατίστηκαν να έχουν την τεταμένη συνομιλία τους, σύντομα άρχισαν τα αστραφτερά χαμόγελα και τα φιλιά, όπως αρμόζει στη λάμψη του Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Mother» στον ρόλο της πρωταγωνίστριας, μιας πρώην δολοφόνου που αναγκάζεται να επιστρέψει στη θανατηφόρα επιχείρηση προκειμένου να προστατεύσει την αποξενωμένη κόρη της.

Η εμφάνιση της Τετάρτης έρχεται μετά το πρωτοσέλιδο του ζευγαριού στα Grammy τον Φεβρουάριο, όταν η κάμερα έπιασε τη Τζένιφερ να απαιτεί από τον Μπεν να προσποιείται ότι διασκεδάζει.

Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει τεταμένες κουβέντες κατά τη διάρκεια της τελετής, την ώρα που ο οικοδεσπότης Trevor Noah καθόταν δίπλα τους.

Η Τζένιφερ είπε: «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε ενεργός». Ο Άφλεκ απάντησε: «Ίσως».

Η ανταλλαγή κουβέντας του ζευγαριού απομαγνητοφωνήθηκε από έναν αναγνώστη χειλιών, κατά παραγγελία της DailyMail.com. Έγινε αφότου ο Μπεν πιάστηκε από την κάμερα να αντιμετωπίζει θυμωμένα την Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας της, Shotgun Wedding, στις 18 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Πωλίνα: Δημιουργήθηκε απευθείας πτήση Αθήνα – Σεϋχέλλες μετά από τραγούδι μου

Γιώργος Καπουτζίδης: Εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από την Eurovision

Ντολφ Λούντγκρεν: Η αποκάλυψη του «Ιβάν Ντράγκο» για τη μάχη με τον καρκίνο

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 21:56
Exit mobile version