search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:43
MENU CLOSE

Ντολφ Λούντγκρεν: Η αποκάλυψη του «Ιβάν Ντράγκο» για τη μάχη με τον καρκίνο

11.05.2023 18:40
DOLF-NEW

Σε μία σημαντική αποκάλυψη που αφορά την υγεία του, προχώρησε ο ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και οκτώ χρόνια.

Ο 65χρονος ηθοποιός του «Rocky» αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του.

Ο «εχθρός» του Ρόκι Μπαλμπόα, «Ιβάν Ντράγκο» πιστεύει ότι η χρήση στεροειδών για να ενισχύσει τη σωματική του διάπλαση μπορεί να ευθύνεται για την ασθένεια.

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του όγκου επιτυχώς και έκτοτε έκανε εξετάσεις κάθε έξι μήνες. Ωστόσο, το 2020 βρήκε ότι ο καρκίνος έχει κάνει διάσταση.

«Το 2020, ήμουν πίσω στη Σουηδία και είχα κάποιο είδος παλινδρόμησης οξέος, δεν ήξερα τι ήταν, οπότε έκανα μαγνητική τομογραφία. Διαπίστωσαν ότι υπήρχαν μερικοί ακόμη όγκοι γύρω από αυτήν την περιοχή. Βρήκαν έναν ακόμη όγκο στο ήπαρ».

Όπως εξήγησε, ανησυχητικό ήταν το γεγονός ότι ο όγκος στο συκώτι είχε φτάσει στο μέγεθος ενός λεμονιού. Η πρόγνωση δεν ήταν καλή, με έναν γιατρό να λέει στον Ντολφ ότι είχε μόνο δύο έως τρία χρόνια ζωής.

«Κοιτάς τη ζωή σου και λες, είχα μια φοβερή ζωή. Έζησα πέντε ζωές μέσα σε μία. Άρα δεν ήμουν πικραμένος», είπε ο Λούντγκρεν και προσέθεσε: «Δοκίμασα στεροειδή στη δεκαετία του ’80, στη δεκαετία του ’90. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με τον καρκίνο, φυσικά όμως σκέφτηκα πως θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με αυτόν. Το σκέφτηκα, πάντα νομίζεις ότι έχεις κάνει λάθη. Νομίζω ότι ίσως υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της θεραπείας με τεστοστερόνη και του καρκίνου. Έπαιρνα στεροειδή όταν ήμουν νεότερος, για ίσως δέκα χρόνια. Ανάλογα με το είδος της ταινίας που έκανα».

Πέρσι όμως μία ογκολόγος από την Καλιφόρνια του έδωσε ελπίδα. Του έκανε ειδική θεραπεία για να συρρικνωθεί ο όγκος και είχε επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ: Αλ Πατσίνο και Ρικάρντο Σκαμάρτσιο πρωταγωνιστές στη νέα του ταινία

Χρηστίδου: Απαντά στον Μαραντίνη για τη διατροφή και τη συνεπιμέλεια – «Συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν» (Video)

Τόρι Σπέλινγκ: Η «Ντόνα» του Μπέβερλι Χιλς με τα παιδιά της στα Επείγοντα – Εκτέθηκαν σε επικίνδυνη μούχλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:43