search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:54
MENU CLOSE

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

20.05.2024 14:49
Chris-Hemsworth-new

Ο Κρις Χέμσγουορθ αναμένεται να αποκτήσει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Πιο γνωστός για τον ρόλο του ως «Thor» στις ταινίες του σύμπαντος της Marvel, ο Αυστραλός ηθοποιός θα τιμηθεί στην τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Ο Χέμσγουορθ θα είναι ο επόμενος σταρ της Marvel που θα λάβει την αναγνώριση. Οι άλλοι συμπρωταγωνιστές του στην ταινία «The Avengers», όπως ο Ρόμπερτ Ντόουνι Τζ., ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, η Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο Μαρκ Ράφαλο, έχουν αποκτήσει το δικό τους αστέρι.

Στην τελετή, που προγραμματίζεται για τις 23 Μαϊου θα παραστεί ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Κρις Χέμσγουορθ στην ταινία «Furiosa: A Mad Max Sag».

Το όνομα του Χέμσγουορθ θα εμφανιστεί στο 2.781ο αστέρι. Ο σταρ έχει γνωρίσει επίσης μεγάλη επιτυχία με τις ταινίες «Extraction» για το Netflix και πρόκειται να δανείσει τη φωνή στον φανταστικό χαρακτήρα Optimus Prime στο επερχόμενο «Transformers One». Αναμένεται επίσης να συμπρωταγωνιστήσει με τον Σαμ Ρόκγουελ στην επερχόμενη κατασκοπευτική ταινία «Project X» του σκηνοθέτη Μάθιου Βον.

Διαβάστε επίσης:

Κίλιαν Μέρφι: Ξανά στην κινηματογραφική σειρά «28 Years Later»

Ανησυχία για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Λάθος που τερματίστηκε η υποχρεωτική κηδεμονία της, κύλησε πάλι στα ναρκωτικά»

Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: «Με επισκέπτεται συχνά… Αισθάνομαι ότι είναι σίγουρα κοντά μας» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16