search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:13
MENU CLOSE

Μέγκαν Φοξ: Εξωτική φωτογράφιση με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη (photos)

16.05.2023 10:31
MEGAN-FOX-NEW

Η Μέγκαν Φοξ είναι μια από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του εξώφυλλου του φετινού τεύχους του Sports Illustrated. Η καλλονή ηθοποιός επέλεξε να ποζάρει με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Η Φοξ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό είπε πως ελπίζει ότι ο κόσμος θα την εκτιμήσει όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά για την προσωπικότητά της.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το SI, η Φοξ είπε ότι καταλαβαίνει πως «το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε κάποιον είναι η εξωτερική του εμφάνιση» εκείνη όμως θα ήθελε όπως είπε «όλοι να παρατηρούν την αύρα μου». «Έχω μια αύρα και είναι ξεχωριστή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτό που θέλω περισσότερο να ξέρει ο κόσμος γαι μένα είναι ότι είμαι μια γνήσια ψυχή που θέλει να ανήκει πραγματικά κάπου και να μην χρειάζεται να ζω πάντα ως παρεξηγημένη. Αν δεν σε σέβονται, αυτό σε καταρρακώνει. Και αν γίνεται διαρκώς, αυτό φθείρει την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σου. Θέλω όλοι οι άνθρωποι και όχι μόνο οι γυναίκες να σέβονται το σώμα τους και τον εαυτό τους».

Το μέρος που έγινε η φωτογράφιση είναι ο εξωτικός Άγιος Δομίνικος γεγονός που κάνει την Φοξ να αισθάνεται πιο σέξι όπως δήλωσε η ίδια.

«Όταν είμαι στη φύση είμαι περισσότερο ο εαυτός μου και επομένως νιώθω πιο σέξι».

Κοιτάζοντας τον φακό, είπε ότι οι φωτογραφίες ήταν από τις «καλύτερες φωτογραφίες που έχω τραβήξει ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision: «Μέτριος ο Vernicos σε ένα αδιάφορο τραγούδι» (Video)

Χέιλι Μπίμπερ: «Θέλω τόσο πολύ να κάνω παιδιά, αλλά φοβάμαι»

Μαντόνα: Eίναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Μαλούμα; (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01