search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:09
MENU CLOSE

Μέγκαν Φοξ: Ποζάρει ημίγυμνη και μεταμορφώνεται σε… ξωτικό (Photos)

11.11.2022 12:04
meghan-fox-new (2)

Mία ακόμα αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Φοξ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αφήνοντας… ελάχιστα στη φαντασία των θαυμαστών της.

Η ηθοποίος που ξεχώρισε με την παρουσία της στα «Transformers», έβαλε «φωτιά» στο Instagram, όταν ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τη νέα της εμφάνιση για το Χάλογουιν.

Η Φοξ μεταμορφώθηκε σε… ξωτικό, ενώ δεν έλειψαν και οι ημίγυμνες φωτογραφίες.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός πόζαρε στον φακό κρατώντας καλύπτωντας με τα χέρια το στήθος της, με ένα στέμμα να κοσμεί το κεφάλι της.

«Κοίταξα πολύ σοβαρά την τροποποίηση του αφτιού του ξωτικού, μετά από αυτή την εμφάνιση» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσή της.

Ολοκληρώνοντας το λουκ της, η ηθοποιός φόρεσε έναν κορσέ που ανέδειξε το μπούστο της ενώ -όπως φαίνεται να μαρτυρούν οι φωτογραφίες- άφησε την ευαίσθητη περιοχή της εκτεθειμένη.

Μαζί με τον αρραβωνιαστικό, Μασίν Γκαν Κέλι, πόζαραν στον φακό και τα άκρως τολμηρά σκισίματα της φορεσιάς της Φοξ, ήταν αυτά που «τρέλαναν» τους διαδικτυακούς της φίλους.

Επίσης, «έντυσε» τα χέρια της με λευκά γάντια και φορώντας εντυπωσιακές μεταλλικές χρυσές μπότες, ολοκλήρωσε το σύνολο.

Η τελευταία προκλητική εμφάνιση 

Αυτή δεν ήταν η μόνη προκλητική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ και o σύντροφός της Μασίν Γκαν Κέλι εμφανίστηκαν προκλητικοί στα social media.

Το ζευγάρι γιόρτασε το Halloween με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο με εκείνον να ποζάρει ως πάπας που «κοινωνεί» την αγαπημένη του η οποία υποδύεται την σκλάβα του σεξ.

Πάντως, οι followers της ηθοποιού δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την προκλητική της ανάρτηση με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

«Μετανοήστε. Ο Ιησούς Χριστός πέθανε γι’ αυτό που κάνετε τώρα. Έχετε παιδιά. Πού είναι το παράδειγμα; Ο σεβασμός; Ο χριστιανισμός δεν είναι κοστούμι. Δεν είναι θρησκεία. Είναι μια σχέση με τον Θεό», ήταν ένα από τα σχόλια.

«Είναι η Μέγκαν Φοξ μαμά; Τα παιδιά της θα το δουν αυτό. Πού είναι ο σεβασμός; Αυτός ο τύπος κυριολεκτικά τη χειραγωγεί», σχολίασε κάποιος άλλος.

Νωρίτερα ο Μασίν Γκαν Κέλι και η Μέγκαν Φοξ είχαν ντυθεί Τόμι Λι και Πάμελα Άντερσον αναπαριστώντας στιγμές από το άγριο και φλογερό ειδύλλιο που είχαν ζήσει οι δυο τους.

Ο Κέλι και η Φοξ ανέβασαν βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής «κάνει» πως σνιφάρει κοκαΐνη από το στήθος της ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Ήταν ο αδερφός που δεν είχα» (Videos)

Κριστίνα Αγκιλέρα: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ (Video)

Τζίτζι Χαντίντ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δημοσιοποιεί τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:06