search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Κριστίνα Αγκιλέρα: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ (Video)

11.11.2022 10:26
christina-agilera-new

Ντοκιμαντέρ πρόκειται να γίνει η ζωή της Κριστίνα Αγκιλέρα. Σύμφωνα με το Deadline, εκείνη που θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ δεν είναι άλλη από την Τινγκ Που, η οποία σκηνοθέτησε και το ντοκιμαντέρ «Val» για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ μαζί με τον Λίο Σκοτ.

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας, ξεκινώντας πριν από την εφηβεία της από τις πρώτες μέρες της στον κόσμο της ψυχαγωγίας, ως σταρ της Disney και θα φτάνει έως και σήμερα.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλάνα που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, ενώ το σενάριο θα «βουτήξει» βαθιά τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή της, προσφέροντας ένα πορτρέτο τόσο της Κριστίνα Αγκιλέρα όσο και των μελών της οικογένειάς της.  

Η παραγωγή της ταινίας Αγκιλέρα πραγματοποιείται τους τελευταίους 18 μήνες, με τους κινηματογραφιστές να ακολουθούν την καλλιτέχνιδα στα διάφορα ταξίδια, καταγράφοντας στιγμές και γεγονότα της ζωής της. 

Η τραγούδιστρια θα συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ, ενώ έδωσε στην ομάδα παραγωγής της ταινίας πρόσβαση στο αρχείο της.

Η Αγκιλέρα έχει πουλήσει σε ολόκληρη την καριέρα της περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει πετύχει πέντε Νο. 1 σινγκλ στο Billboard Hot 100 chart, καθιστώντας την την τρίτη γυναίκα καλλιτέχνιδα και τέταρτη συνολικά, στην κορυφή του τσαρτ για τρεις συνεχόμενες δεκαετίες, το 1990, το 2000 και το 2010.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια έχει κερδίσει έξι βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Latin Grammy, ενώ σήμερα είναι υποψήφια για επτά Latin Grammy, για το πιο πρόσφατο ισπανόφωνο άλμπουμ της.

Διαβάστε επίσης:

Τζίτζι Χαντίντ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δημοσιοποιεί τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο

Φωτεινή Πετρογιάννη: Απάντησε δημόσια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη»

«Πάγος» από Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μια πιθανή βιογραφική ταινία: «Φίλε, δεν έχω πεθάνει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:45