ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:14
MENU CLOSE

Γκλέτσος: «Δεν συνετρίβη ο ΣΥΡΙΖΑ, συνετρίβη ο ελληνικός λαός» (Video)

27.05.2023 12:44

Την πλήρη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ο Απόστολος Γκλέτσος υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διαπλεκόμενος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνετρίβη, συνετρίβη ο ελληνικός λαός. Έπαθε ομαδική παράκρουση. Ψηφίστηκε η πολιτική Μητσοτάκη και μιας παρέας του, εμένα με τρομάζει αυτή η παρέα. Σίγουρα υπήρξαν λάθη, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι», τοποθετήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα. Κατάλαβα ότι δεν είναι διαπλεκόμενος. Αυτά που έρχονται είναι Αρμαγεδδών, ενδεχομένως τον φύλαξε ο Θεός», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, ερωτηθείς εάν θα συνεργαζόταν με τους Κιμούλη, Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λιγνάδης δεν υφίσταται ούτε για το θέατρο ούτε για την κοινωνία. Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη, δεν θέλω να εμπλακώ, δεν θέλω να βαραίνει η ψυχή μου, θέλω να είναι ήρεμη σε αυτή την ηλικία η ψυχή μου παρά να εμπλακώ ποιος την έχει μαγαλύτερη… την αξία».

Αν θα έβλεπε τον εαυτό του στη θέση μιας κριτικής επιτροπής ενός talent show, απάντησε: «Αν μου το πρότειναν θα πήγαινα γιατί είναι εύκολα τα λεφτά».

Διαβάστε επίσης:

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι ευχές της Finos Film για τα γενέθλιά της

Χρηστίδου: «Έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Μουζουράκη;» (Videos)

Ράνια Θρασκιά: Κρατάω µακριά από τη δηµοσιότητα την προσωπική µου ζωή

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:14
Exit mobile version