search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Χρηστίδου: «Έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Μουζουράκη;» (Videos)

27.05.2023 11:29
xristidou_mouzourakis

Το βίντεο που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη σχολιάστηκε σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της τοποθετήθηκαν, επίσης, για το μήνυμα του καλλιτέχνη στους δημοσιογράφους.

«Πιστεύω ότι λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει με τον δικό του τρόπο. Όντως με χιουμοριστική δομή. Θα μπορούσαν να λείπουν κάποιοι χαρακτηρισμοί, όπως το “ξεδιάντροποι” που κι εμένα δεν μου άρεσαν. Αλλά επειδή βάζει το “κάποιοι” νομίζω ότι πάει σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν τους βάζει όλους νομίζω», ανέφερε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως μετά από αυτό το βίντεο, δε θα στείλει τηλεοπτικό συνεργείο από την εκπομπή της στον γάμο του ζευγαριού στην Αίγινα, παρά το γεγονός ότι είχαν κλείσει εισιτήρια και ξενοδοχεία.

«Είχαν πληρωθεί πολλά πράγματα αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολλές φορές. Το θέμα ποιο είναι; Λέει ο ίδιος ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε και να μην σεβαστείτε αυτό που ζητάω, δεν θα σας διώξω με τις κλωτσιές. Αυτό λέει. Το θέμα είναι γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε στον γάμο του Μουζουράκη; Αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί το συζητάμε όλη την εβδομάδα και μας είναι τόσο δύσκολο; (…) Είναι πάρα πολύ προσωπική στιγμή. Για μένα ήταν πάρα πολύ καλός ο χειρισμός του επικοινωνιακά, θα μπορούσε να στείλει εξώδικα», διερωτήθηκε.

«Δεν θα είμαστε στον γάμο του Μουζουράκη»

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ξεκαθάρισε πως θα μεταδώσουν μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που το ζευγάρι θα αναρτήσει δημόσια στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Θρασκιά: Κρατάω µακριά από τη δηµοσιότητα την προσωπική µου ζωή

Αιμιλία Υψηλάντη για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν φέρθηκε σωστά, ήταν υποχρέωσή μου να το πω»

«Ξέσπασε» ο Νίκος Μουτσινάς: «Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:57