ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:54
MENU CLOSE

Ντούα Λίπα: Ο τρόπος που Βρετανοί υπουργοί μιλούν για τους Αλβανούς πονάει

04.06.2023 19:05

«Στενόμυαλη και κοντόφθαλμη» χαρακτήρισε η Ντούα Λίπα τον τρόπο με τον οποίο μιλούν για τους Αλβανούς μετανάστες στη Βρετανία υπουργοί του Σούνακ.

«Όταν ακούς την κυβέρνηση να μιλά για τους Αλβανούς για παράδειγμα, πονάει. Είναι κοντόφθαλμο και στενόμυαλο, αλλά είναι ο τρόπος που σκέφτονται πολλοί άνθρωποι. Όσο κι αν προσπαθούμε να αλλάξουμε τη ρητορική, θα υπάρχουν πάντα εκείνοι που σκέφτοναι “οι μετανάστες έρχονται στη χώρα και μας παίρνουν τις δουλειές”», σημείωσε.

Η Ντούα Λίπα ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να σταματήσει να λέει ανοιχτά τη γνώμη της, ανεξαρτήτως ποιες θα είναι οι συνέπειες, σημειώνοντας πως γι’ αυτό ευθύνονται οι γονείς της.

Μετανάστες και οι ίδιοι, ο Ντουκάτζιν Λίπα και η Ανέζα αναγκάστηκαν να φύγουν από την Αλβανία και να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στην Αγγλία όπου έφεραν στον κόσμο τα τρία τους παιδιά.

«Οι μετανάστες που έχουν έρθει εδώ δούλεψαν απίστευτα σκληρά. Χρειάζεται να υπάρχει περισσότερη ενσυναίσθηση, γιατί οι άνθρωποι δεν φεύγουν από τη χώρα τους, αν δεν υπάρχει ανάγκη ή φόβος για την οικογένειά τους», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Σκαρμούτσος: «Αν ήμουν φαγητό θα ήμουν πατάτα τηγανητή»

Γερμανού: «Έγραψα στίχους ντάλα μεσημέρι και τους έστειλα στον Καρβέλα»

Νίκος Ψαρράς: «Έχω υποφέρει στο παρελθόν από δυνάστες σκηνοθέτες»

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:54
Exit mobile version