search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:37
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στη Χαλκιδική- Προβλήματα σε Αττική, Μακεδονία και Εύβοια

18.06.2023 16:24
spata

Πλημμυρισμένους δρόμους και σπίτια προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία που «σφυροκοπά» από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου τη χώρα, με σφοδρές βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους.

Στη Χαλκιδική, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγίου Παύλου-Νέας Γωνιάς και στην Παραλία Καλυβίων, ενώ από χθες η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους σε τέσσερα σημεία του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα:

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε έχει διακοπεί σήμερα

  • Στην επαρχιακή οδό Διονυσίου-Παραλία Διονυσίου.
  • Στην επαρχιακή οδό Παραλίας Διονυσίου-Ν. Φλογητών.
  • Στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας-Βραστάμων.
  • Στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου.

Στη Θεσσαλονίκη, τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρήθηκαν χθες έχουν εξαλειφθεί και παραμένουν μόνο σε μικρές οδούς περιφερειακών δήμων.

Στην Αττική, η δυνατή βροχόπτωση μετέτρεψε σε ποτάμια κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου. Ενδεικτικά, στα Σπάτα, τα νερά έμπαιναν σε κάποιες περιπτώσεις έμπαιναν και μέσα σε καταστήματα. 

Από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας «χτυπήθηκε» και η Σκύρος. Η κακοκαιρία στο νησί ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου με έντονη βροχόπτωση, ακόμη και χαλαζόπτωση, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε ποτάμια δρόμοι του νησιού.

Η βόρεια και κεντρική Εύβοια «χτυπήθηκε» από την κακοκαιρία. Σπίτια πλημμύρισαν στο Αλιβέρι, ενώ προκλήθηκαν διακοπές ρεύματος στο Αχλάδι και στην παραλία της Αγίας Άννας.

Πτώσεις δέντρων και προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν και στη Φλώρινα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στη Λέσβο. Ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης αναφέρθηκε σε μεγάλες καταστροφές στις δημοτικές ενότητες Πλωμαρίου και Γερας.

Τα φαινόμενα αναμένεται να εκτονωθούν σταδιακά μέχρι το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση στην Κω: Video-ντοκουμέντο με την 27χρονη Αναστάζια στην δημοσιότητα

Ναυάγιο στην Πύλο: Μαχαιρώματα με νεκρούς πάνω στο πλοίο καταγγέλλουν διασωθέντες

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο στον Αποκόρωνα – Στο νοσοκομείο και δύο παιδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16