search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Σακίρα και Λιούις Χάμιλτον: Ετοιμάζουν μαζί τις διακοπές τους

21.06.2023 08:45
SHAKIRA-LEWIS

Οι φήμες ότι το ειδύλλιο του Λιούις Χάμιλτον και της Σακίρα έφτανε στο τέλος του και ότι ο οδηγός της Formula 1 έβγαινε με μοντέλο από τη Βραζιλία διαψεύστηκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Μarca, η Σακίρα και ο Λιούις Χάμιλτον ετοιμάζονται για τις πρώτες κοινές τους διακοπές.

Όπως αναφέρει, αφού το ζευγάρι δείπνησε ξανά μαζί στη Βαρκελώνη το Σαββατοκύριακο, μία πηγή από το περιβάλλον του, ο δημοσιογράφος, Τζόντι Μάρτιν ισχυρίστηκε πως κανόνισαν να περάσουν μαζί το καλοκαίρι.

«Ο Χάμιλτον και η Σακίρα σχεδιάζουν να πάνε μαζί διακοπές και ξέρω ήδη τον προορισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Amor y Fuego».

Αποκάλυψε μάλιστα, τον προορισμό τους και εξήγησε πως είναι πολύ κοντινός. «Είναι μία χώρα της Καραϊβικής, ένα σύντομο ταξίδι περίπου μίας ώρας», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Mission: Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ αποθεώθηκε στη Ρώμη με αφορμή τη νέα του ταινία

Adele: Διαγνώστηκε με μυκητίαση από τους στενούς κορσέδες που φοράει

Δύσκολες ώρες για την Καλή Καλό: Βρίσκεται σε νοσοκομείο – Κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08