search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:30
MENU CLOSE

Mission: Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ αποθεώθηκε στη Ρώμη με αφορμή τη νέα του ταινία

20.06.2023 21:04
tom-cruise-new

Πρεμιέρα στη Ρώμη έκανε η νέα ταινία του Τομ Κρουζ, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One και ο γνωστός ηθοποιός αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.

Μαζί με τον Τομ Κρουζ, στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του, ήταν όλο το λαμπερό καστ και φυσικά ο Κρίστοφερ Μακ Κουόρι, σκηνοθέτης, παραγωγός και εκ των σεναριογράφων του τελευταίου blockbuster των Paramount/Skydance.

Στα επιβλητικά σκαλιά της Piazza Di Spagna στη Ρώμη, ο Τομ Κρουζ μαζί με τους Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Χέιλι Άτγουελ, Βανέσα Κίρμπι, Χένρι Τσέρνι, Πομ Κλεμεντίεφ, Εσάι Μοράλες και τους άλλους ηθοποιούς της ταινίας, αποθεώθηκαν.

Ο Τομ Κρουζ μίλησε στον κόσμο που ήταν μαζεμένος σε μια από τις πιο γνωστές πλατείες της Ρώμης, εκφράζοντας τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στο πλήθος για την υποστήριξή του: «Είναι εξαιρετικό να βρίσκεσαι σε αυτή την εκπληκτική πόλη του κινηματογράφου».

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για την Καλή Καλό: Βρίσκεται σε νοσοκομείο – Κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο

Adele: Διαγνώστηκε με μυκητίαση από τους στενούς κορσέδες που φοράει

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έκλαιγα στη μισή παράσταση – Ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:25