search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: «Προχώρησε σε κάποιες κινήσεις για να κερδίσει την καρδιά της Σακίρα»

25.05.2023 09:29
shakira
twitter

Δημοσιεύματα θέλουν τον Τομ Κρουζ να επιμένει στο ενδεχόμενο να πλησιάσει λίγο περισσότερο την Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα, παρά την «πόρτα» που του έριξε.

Το ισπανικό site Marca υποστηρίζει πως ο Χολιγουντιανός σταρ έχει ενθουσιαστεί με τη Σακίρα από το Grand Prix κι έπειτα και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να την κερδίσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος είπε στον στενό του κύκλο ότι «ένιωθε μια σύνδεση μαζί της που θα ήθελε να εξερευνήσει». Από την άλλη, ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της Σακίρα που μίλησε στην Daily Mirror, είπε ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται μεν κολακευμένη, αλλά εξακολουθεί να μην θέλει να βγει ραντεβού με τον Κρουζ.

Το δημοσίευμα της Marca αναφέρει: «Ο Τομ Κρουζ προχώρησε ήδη σε μερικές κινήσεις προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της. Αφού γνώρισε τη Σακίρα, ήταν πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη μελλοντική του σύντροφο, μία γυναίκα για όλη του τη ζωή».

Παρά την επιμονή του ηθοποιού η τραγουδίστρια φαίνεται να μην ανταποκρίνεται προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην τον προσβάλει.

«Θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι ήταν απλώς φιλική απέναντί του. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη Σακίρα να φέρει σε δύσκολη θέση ή να αναστατώσει τον Κρουζ, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένα ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της. «Η Σακίρα παρακαλεί τον Τομ Κρουζ να σταματήσει να τη φλερτάρει» αναφέρει στο τέλος το ισπανικό site.

Η αλήθεια είναι πως ο Τομ Κρουζ έχει τη φήμη του καταπιεστικού, αυταρχικού και εγωπαθή συντρόφου και δεν έχει καταφέρει να βρει τη σύντροφο της ζωής του.

Διαβάστε επίσης:

Σιλβέστερ Σταλόνε: Πώς «εκφοβίζει» τα αγόρια που του παρουσιάζουν οι κόρες του (photos)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μίλησε για τα κιλά του – Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου

Survivor All Star: Το βίαιο επεισόδιο και η απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:28