search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Σιλβέστερ Σταλόνε: Πώς «εκφοβίζει» τα αγόρια που του παρουσιάζουν οι κόρες του (photos)

25.05.2023 08:44
stalone

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Σιλβέστερ Σταλόνε στις κόρες του και εκφράζει τον θαυμασμό του για εκείνες σε κάθε ευκαιρία.

Στο ριάλιτι «The Family Stalone» μαθαίνουμε άγνωστες πτυχές της οικογένειας και μία από αυτές είναι το πως αντιμετωπίζει ο Σταλόνε τα αγόρια που του φέρνουν οι κόρες του.

Σύμφωνα με τη Σιστίν και τη Σοφία Σταλόνε, ο πατέρας τους είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τους άντρες, συμπεριλαμβανομένων των φίλων τους: «Ο πατέρας μας είναι ένας ειδήμων όταν πρόκειται για τη ζωή μας στα ραντεβού – σε τόσους πολλούς τομείς».

Η Σιστίν πήγε πρόσφατα στο podcast «Giggly Squad» της Πέιτζ ΝτεΣόρμπο και της Χάννα Μπέρνερ και μίλησε για την προσέγγιση του 76χρονου ηθοποιού στα ραντεβού της ίδιας αλλά και των αδελφών της.

«Σε έναν βαθμό, γράφει τα περισσότερα κείμενα των χωρισμών μας», είπε η Σιστίν.

Η Σοφία πρόσθεσε: «Προτείνω ανεπιφύλακτα στα κορίτσια να πάνε στον μπαμπά τους και να τον βάλουν να γράψει ένα κείμενο χωρισμού γιατί οι άντρες ξέρουν τους άντρες. Σας το λέω. Και δεν θυμώνουν ποτέ επειδή είναι ειλικρινείς».

Όταν οι κόρες του αποφασίζουν να πάνε στο σπίτι ένα αγόρι που βγαίνουν ο ηθοποιός έχει συγκεκριμένη μέθοδο να τους «ψαρώνει».

«Μπορεί να σκεφτούμε: “Ω, αυτός φαίνεται καλό παιδί. Θα τον φέρουμε σπίτι”. Και [ο μπαμπάς μας] είναι πάντα απόμακρος», ανέφερε η Σιστίν.

«Κάθεται σε μια γωνία, δεν λέει τίποτα… μόνο και μόνο για να τον εκφοβίσει».

Σύμφωνα με τη Σοφία, ο πατέρας τους «έχει πάντα… ένα πούρο» για να βεβαιωθεί ότι οι καλεσμένοι ξέρουν σε τίνος το σπίτι βρίσκονται.

Η Σοφία συμπλήρωσε ότι «τον ρώτησα: “Γιατί το κάνεις αυτό;”. Μου είπε: “Μπορώ να καταλάβω μέσα στα πρώτα τέσσερα λεπτά της συνάντησης [με ένα αγόρι] αν θα κρατήσει ή όχι, και γι’ αυτό δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου”».

Έπειτα τα κορίτσια αστειεύτηκαν πως στον αστέρα του Χόλιγουντ «Του αρέσουν μόνο οι φίλοι της αδελφής μας, της Σκάρλετ», είπαν οι Σοφία και Σιστίν για την μικρότερη αδελφή τους.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μίλησε για τα κιλά του – Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου

Τζεφ Μπέζος: Το εκθαμβωτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της Λόρεν Σάντσεζ – Πόσο κοστίζει
Καινούργιου – Μικρούτσικος: Χοντρός καβγάς on air με αφορμή… τις εκλογές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:58