search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:32
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε η Αγλαΐα Λάτσιου από τον Αντ1

06.07.2023 18:41
latsioi 77- new

Εκτός Αντ1 βρίσκεται πλέον η Αγλαΐα Λάτσιου, μετά από 8 χρόνια που διήρκεσε η τελευταία της συνεργασία με το κανάλι, καθώς εργαζόταν και παλαιότερα εκεί.

Η Αγλαΐα Λάτσιου κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας παραγωγής ANT1 Studios και είχε υπό την εποπτεία της τις μεγάλες εκπομπές του ΑΝΤ1, όπως το Καλημέρα Ελλάδα, το The 2Night Show, το Πρωινό, το Ρουκ Ζουκ και άλλες.

Μια μόνο ημέρα μετά από την αποχώρηση της Κατερίνας Παραμερή, η οποία ήταν για 15 χρόνια Talent Acquisition and Management και Casting Director στο κανάλι του Αμαρουσίου, έρχεται και δεύτερη αποχώρηση στελέχους.

Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 μετρούσε αρκετά χρόνια, με αποχωρήσεις κι επανεντάξεις στο δυναμικό του καναλιού. Τελευταία φορά ήταν η εκ νέου συνεργασία τους το 2015 μέχρι σήμερα.

Χωρίς να υπάρχει διευκρίνηση για τους λόγους που οδήγησαν την Αγλαΐα Λάτσιου σε παραίτηση, φαίνεται πως η δημιουργία της Oscar, της νέας εταιρείας παραγωγής με τη σύμπραξη Mega και ΑΝΤ1, έφερε ανακατατάξεις στα δύο κανάλια στον συγκεκριμένο τομέα. Έτσι η Αγλαΐα Λάτσιου δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι.

Διαβάστε επίσης:

«Καλοκαίρι… #yes»: Η νέα καλοκαιρινή εκπομπή του Open

Μάρτιν Σκορσέζε: Βγήκε το καινούργιο trailer της ταινίας «Κillers of the Flower Moon» (video/photos)

Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:32