search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:24
MENU CLOSE

Λαμπερές παρουσίες στον τελικό του Γουίμπλεντον – Ποιοι έδωσαν το παρόν (photos)

17.07.2023 11:25
WIMBLEDON

Ο φανταστικός τελικός στο Γουίμπλεντον με τον θρίαμβο του Κάρλος Αλκαράθ (Carlos Alcaraz) προσέλκυσε διάσημες παρουσίες από όλο τον κόσμο, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, με την σύζυγό του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ καθώς και ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εθεάθη να κάθεται στις διάσημες κερκίδες του All England Lawn Tennis and Croquet Club ανάμεσα στον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι(Guy Ritchie) και τον παραγωγό Τζέρεμι Κλάινερ(Jeremy Kleiner). Σημειώνεται ότι βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Apex» υποδυόμενος ένα βετεράνο οδηγό της F1 που επιστρέφει στην ενεργό δράση. Φορώντας ένα λεπτό πουλόβερ σε απόχρωση του γαλάζιου και γυαλιά ηλίου παρακολούθησε το μεγάλο τελικό με τον Ισπανό τενίστα να επικρατεί του Τζόκοβιτς με 3-2 σετ.

Επίσης η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε(Ariana Grande), έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», Τζόναθαν Μπέιλυ(Jonathan Bailey). Η σταρ, ντυμένη casual, εθεάθη επίσης να συνομιλεί με τον ηθοποιό Άντριου Γκάρφιλντ(Andrew Garfield), ο οποίος καθόταν δίπλα της.

Σύμφωνα με το ΕΤ, το φετινό τελικό τίμησαν μεταξύ άλλων o Ντάνιελ Κρεγκ(Daniel Craig) με την σύζυγό του Ρέιτσελ Βάις(Rachel Weisz), ο Χιου Τζάκμαν(Hugh Jackman), η Έμα Γουάτσον(Εmma Watson), ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Barbie» Ncuti Gatwa, ο ράπερ Stormzy η Λίλι Τζέιμς(Lily James), ο Τομ Χίντλστον(Tom Hiddleston) και ο Νικ Τζόνας(Nick Jonas).

Διαβάστε επίσης:

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η «Βασιλική» του Σασμού μάς συστήνει την κόρη της (Photo)

Μπρους Γουίλις: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η γυναίκα του

Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για το Maestro»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58