search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: «Με έστειλαν στο νοσοκομείο για μια σέλφι» λέει ο τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους (video)

14.07.2023 08:48
ZAKYNTHOS

Τη δική του εκδοχή για τον άγριο ξυλοδαρμό του από μπράβους στον Λαγανά Ζακύνθου έδωσε ο Βρετανός τουρίστας.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο νεαρός έχει χτυπήματα σε όλο του το πρόσωπο μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι και κοψίματα στα χείλια και το γόνατο του. Το περιστατικό συνέβη στις 4 Ιουλίου όταν ο 18χρονος διασκέδαζε με φίλους του στο κλαμπ.

Ο ίδιος αρνείται πως οι μπράβοι τον ξυλοκόπησαν επειδή επιτέθηκε με μπουκάλι σε κοπέλα και συμπλήρωσε πως το περιστατικό δεν έγινε στις 7 Ιουλίου. «Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία σέλφι της μεγάλης παρέας μας εκεί και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», είπε ο Τζέιμς Τέιλορ.

Έπειτα, είπε πως όσο ήταν πάνω στην καρέκλα ήρθε ένας άντρας και τον τράβηξε για να κατέβει. Όταν αρνήθηκε ο άντρας έφυγε.

 «Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: Κατέβα. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν», είπε ο 18χρονος για να συνεχίσει: «Σοκαρίστηκα με το πόσο λίγα μπορεί να κάνεις πριν αυτοί οι ξένοι μπράβοι αρχίσουν να δέρνουν κάποιον έτσι. Σκέφτηκα ότι αν φύγεις και είσαι ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι ίσως. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια σέλφι».

Ο Τζέιμς είπε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει ξανά στη Ζάκυνθο ενώ προειδοποίησε τους τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν το νησί πως στο συγκεκριμένο κλαμπ έχουν σημειωθεί ξανά επιθέσεις σε τουρίστες.

«Οι μπράβοι θέλουν απλώς να τσακωθούν και να χτυπήσουν τους ανθρώπους. Είναι σύνηθες να δέρνουν τουρίστες», τόνισε ο 18χρονος.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε σε άλλους εφήβους που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο, είπε: «Αν οι άνθρωποι πρόκειται να πάνε στη Ζάκυνθο, απλά να ξέρετε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε σε μια καρέκλα και αυτό μπορεί να σας συμβεί. Πραγματικά δεν τους νοιάζει».

Μετά την επίθεση ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο όπου τους είπε για τον ξυλοδαρμό και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Η μητέρα του 18χρονου, Μισέλ Τέιλορ κατήγγειλε ότι η ιατρική έκθεση γράφει πως ο γιος της τραυματίστηκε από πέσιμο παρά το γεγονός ότι εκείνος τους είπε για τον ξυλοδαρμό.

«Αυτό είναι τρομακτικό. Νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι όλοι μέσα σε αυτό. Είναι όλοι διεφθαρμένοι. Συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον ό,τι κι αν γίνει. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό», είπε η μητέρα του 18χρονου.

Η Μισέλ Τέιλορ δηλώνει συγκλονισμένη από τα όσα πέρασε ο γιος της και προειδοποίησε τους Βρετανούς γονείς ότι τα παιδιά τους μπορεί να πάθουν τα ίδια με τον Τζέιμς εάν επισκεφθούν το νησί.

«Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα ότι αυτό είναι απαράδεκτο και αυτό συμβαίνει στα παιδιά μας. Είμαι μητέρα και κάθε μητέρα θα το αισθανθεί αυτό εάν συμβεί αυτό στον δικό τους γιο όταν πάει για διακοπές στην Ζάκυνθο. Δεν θα έπρεπε να ανησυχείς εάν μπορεί να ξυλοκοπηθούν από μπράβους».

Διαβάστε επίσης:

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα: Ποιες περιοχές απειλούνται (Χάρτης)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου

Αχαρνών: Βίντεο – ντοκουμέντο από την έκρηξη στη μασονική στοά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:09