search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το tweet για την τιμή της βενζίνης και το… κράξιμο των χρηστών

26.07.2023 12:46
tsitsipas_2607_1460-820_new
credit: AP

Τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών του Twitter προκάλεσε, για άλλη μία φορά, ο έλληνας πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, ο Τσιτσιπάς και η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα επέστρεψαν στο Μόντε Κάρλο, όπου είναι ο τόπος κατοικίας του έλληνα τενίστα. Εκεί, ο Τσιτσιπάς έκανε βόλτα την Πάουλα με μία Aston Martin v12, η οποία ξεπερά σε τιμή το 1 εκατ. ευρώ.

Ο έλληνας τενίστας προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών του Twitter, όταν εξέφρασε μέσω ενός tweet την αγανάκτησή του για την… τιμή της βενζίνης.

«Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πολλοί χρήστες σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση του Τσιτσιπά, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς γίνεται να γράφει κάτι τέτοιο κάποιος πολυεκατομμυριούχος που κυκλοφορεί με ένα πανάκριβο όχημα.

«Πλούσιος τύπος προσπαθεί να δείξει ότι μπορεί να καταλάβει προβλήματα που στην πραγματικότητα ποτέ δεν έχει εκείνος. Καλή προσπάθεια», έγραψε κάποιος.

«Μίλησέ μας για τις οικονομικές σου δυσκολίες», έγραψε κάποιος άλλος.

Ένας άλλος παρέθεσε τα χρήματα που έχει βγάλει μόνο από τους αγώνες

«Φίλε, είσα εκατομμυριούχος», έγραψε κάποιος άλλος.

«Μπορεί να μην έχω αγοράσει ποτέ καινούριο αμάξι στη ζωή μου, αλλά έχω μείνει πολλές φορές από βενζίνη», γράφει ένας άλλος.

Διαβάστε επίσης:

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση το Τριφύλλι – Eπιστρέφει σε ευρωπαϊκούς ομίλους (Video)

Κιλιάν Εμπαπέ: Το αδιανόητο χρήμα των Σαουδαράβων έπεισε την οικογένειά του – Αρνητικός ο ίδιος

Σοκ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: Υπέστη ανακοπή καρδιάς ο 18χρονος γιος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:31