search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:43
MENU CLOSE

Ο «παράδεισος» του… τραμπολίνο – Ένα τεράστιο υπαίθριο πάρκο μέσα στο δάσος (photos)

02.08.2023 11:18
trabolino_new
instagram @designboom

Το τραμπολίνο δεν είναι πλέον μόνο για μικρούς· ο Καναδάς παρουσίασε, στους πρόποδες του Mont Saint-Grégoire, το Uplå, το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρκο τραμπολίνων της Βορείου Αμερικής.

Δημιουργημένη από το The Trekking Group, η δομή προσφέρει εναέρια θέα και περιπέτειες με τραμπολίνο ψηλά στα δέντρα για όλες τις ηλικίες.

Δίχτυα, κρεμασμένα πάνω από το έδαφος στο δάσος, συνδέουν τα δέντρα και προσκαλούν τους επισκέπτες να αγκαλιάσουν τη φύση.

Με εννέα επιφάνειες τραμπολίνων που επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω δικτυωτών μονοπατιών, τσουληθρών, τούνελ και με μια ελικοειδή είσοδο η περίτεχνη δομή προσφέρει ένα όλο χαρά ταξίδι αναπήδησης.

Το The Trekking Group, γνωστό για την ειδίκευσή του στον σχεδιασμό και κατασκευή εναέριων ατραξιόν, επιδίδεται με επιτυχία σε αυτόν τον τομέα από το 2002.

Το Uplå, με συνολική επιφάνεια αναπήδησης 800 μέτρων, βρίσκεται μέσα σε πυκνόφυτο δάσος και δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με την ύπαιθρο.

Για την ολοκλήρωση της πλήρους περιπέτειας απαιτούνται περίπου δύο ώρες και τα δίχτυα που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά δημιουργούν μια ασφαλή πλατφόρμα που καλεί μικρούς και μεγάλους να βγάλουν στην επιφάνεια τον ακροβάτη που κρύβουν μέσα τους.

φωτογραφίες instagram @designboom

Διαβάστε επίσης:

Επιστήμονες αναπτύσσουν χημειοθεραπεία ικανή να σκοτώσει όλους τους συμπαγείς καρκινικούς όγκους

Ντόναλντ Τραμπ: Τι ακολουθεί μετά τη νέα δίωξη – Πώς επηρεάζεται η προεκλογική του εκστρατεία

Ιαπωνία: «Σάρωσε» τα πάντα ο τυφώνας Χανούν – Ένας νεκρός και 13.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:43