search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:17
MENU CLOSE

Ζάκερμπεργκ – Μασκ: Τσακώνονται για το πού και πότε θα γίνει η μάχη τους

07.08.2023 14:09
MARK-ELON

Η 26η Αυγούστου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή της μάχης ανάμεσα στον Μαρκ Ζάκερμεργκ και τον Έλον Μασκ. Αυτό είπε ο πρώτος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Threads: «Είμαι έτοιμος σήμερα. Πρότεινα την 26η Αυγούστου, όταν με προκάλεσε για πρώτη φορά, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία. Δεν αγωνιώ», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ.

Λίγο αργότερα ο Μασκ πρότεινε να αναμεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Χ. «Η μάχη Ζούκ εναντίον Μασκ θα μεταδοθεί απευθείας στο X», ανακοίνωσε ο Μασκ διευκρινίζοντας ότι το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για οργανισμούς αρωγής βετεράνων.

Αλλά ο Ζάκερμπεργκ αντέτεινε με μια μπηχτή ότι ίσως ο αγώνας να πρέπει να μεταδοθεί από μια «πιο αξιόπιστη πλατφόρμα». Κατά πόσον τώρα θα πέσουν, όντως, γροθιές, πού και πότε ακριβώς παραμένει ασαφές.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Έλληνα στην Κύπρο – Ο συγκάτοικος του αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή

Πραξικόπημα στον Νίγηρα: Έκλεισε ο εναέριος χώρος «μπροστά στην απειλή επέμβασης»

Ιαπωνία: Από τέλη Αυγούστου θα ρίξει ραδιενεργό νερό από τη Φουκουσίμα στον ωκεανό (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:16