search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Δολοφονία Έλληνα στην Κύπρο – Ο συγκάτοικος του αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή

07.08.2023 12:06
Photo credit: sigmalive

Από την πρώτη στιγμή ο θάνατος του Αθανάσιου Κότσλη αντιμετωπίστηκε ως φόνος εκ προμελέτης. Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας για την υπόθεση συνέλαβε έναν 38χρονο. Σύμφωνα με το sigmalive, πρόκειται για τον Ιρανό συγκάτοικο του θύματος, με τον οποίο ο 40χρονος είχε διαπληκτιστεί, πριν βρεθεί νεκρός.

Ο 20χρονος Ιρανός αρνείται όλες τις κατηγορίες και οποιασδήποτε εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση.

Υποστηρίζει πως δεν ήταν αυτός που έριξε τον 40χρονο από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας όπου διέμεναν. Ωστόσο η σύντροφος του θύματος ανέφερε ότι άκουσε κάτι φωνές και διαπληκτισμό μεταξύ του 40χρονου και του συγκατοίκου του, και στη συνέχεια ο άνδρας βρέθηκε νεκρός κάτω από το μπαλκόνι. Η ίδια ισχυρίζεται επίσης πως ο συλληφθείς και το θύμα είχαν τσακωθεί για ασήμαντη αφορμή και πιο συγκεκριμένα για μία τηλεόραση.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 18:50 το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συγκατοικούσε με άλλο ένα άτομο, επέστρεψε στο διαμέρισμά όπου διέμενε, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συντρόφου του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε μαζί του τα κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του.

Διαβάστε επίσης:

Πραξικόπημα στον Νίγηρα: Έκλεισε ο εναέριος χώρος «μπροστά στην απειλή επέμβασης»

Ιαπωνία: Από τέλη Αυγούστου θα ρίξει ραδιενεργό νερό από τη Φουκουσίμα στον ωκεανό (photos)

ΗΠΑ: Έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του συζύγου της – Ήθελε να τον σκοτώσει για το επίδομα χηρείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32