search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:06
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Αιχμές για μεθοδεύσεις από τη διοίκησή της σε βάρος της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων» – Αντιδράσεις από την ΠΟΣΠΕΡΤ

22.08.2023 20:16
ert

Αιχμές κατά της διοίκησης της ΕΡΤ αφήνει η ΠΟΣΠΕΡΤ για σειρά θεμάτων καταλογίζοντας της μεταξύ άλλων την αποδόμηση της ΕΡΤ3, την επιλογή να μην μεταδώσει η ΕΡΤ την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία από την Παναγία Σουμέλα στην Τραπεζούντα και τους σχεδιασμούς για την εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων» της ΕΡΤ2, τους οποίους χαρακτηρίζει «έγκλημα εκ προμελέτης».

Στο μεταξύ η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αθηνά Καμπάκογλου, αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της επίμαχης εκπομπής διατυπώνει σειρά ερωτημάτων προς τον πρόεδρο της εταιρείας Κωνσταντίνο Ζούλα για σειρά ενέργειων που αφορούν στην εκπομπή με αφορμή την μεταοβλή του κοστολογίου της, αν και εσωτερικής παραγωγής, και την πιθανο εκτοπισμό της από την  παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Η δημοσιογράφος σε επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η συγκεκριμένη εκπομπή πήρε ανανέωση με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, τον περασμένο Μάιο, ως έχει και χωρίς να έχει προκύψει ουδέν πρόβλημα σε σχέση με τους παρουσιαστές, ενώ δημοσιεύτηκε στη συνέχεια και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και σε άλλο σημείο σημειώνει ότι  «βρίσκομαι στη δίνη διαφόρων δημοσιευμάτων και ερωτήσεων από τους τηλεοπτικούς συντάκτες, μην έχοντας όμως καμία επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι και αναγκάζομαι να δηλώνω ευθαρσώς πλήρη άγνοια». 

Διαβάστε επίσης:

Σκάι: Προσεγμένες διατυπώσεις σε εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό το Μιχάλη Κατσούρη

Χάρτα για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ΜΜΕ

Τηλεθεάσεις σαν… πολικές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:05