Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μία καταγγελία για ασέλγεια σε 6χρονο παιδί από δύο μεγαλύτερα σε ηλικία αγόρια, ερευνούν το τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το cretrapost, όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (26/8) όταν ένα 6χρονο παιδί ανέβηκε στην ταράτσα για να παίξει ωστόσο εκεί βρισκόταν δύο άλλα παιδιά, ηλικίας 9 και 8 ετών.
Τα παιδιά μόλις είδαν τον 6χρονο άρχισαν να τον πειράζουν, ενώ στη συνέχεια του κατέβασαν το παντελόνι και του έκαναν διάφορες άσεμνες χειρονομίες.
Το αγόρι σε κατάσταση σοκ πήγε στους γονείς του και ανέφερε το περιστατικό. Την επόμενη ημέρα οι γονείς του προχώρησαν σε καταγγελία στις Αρχές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους γονείς του 8χρονου και του 9χρονου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό έχει παρέμβει η Εισαγγελία ανηλίκων, ενώ παιδοψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό του 6χρονου.
Οι συλληφθέντες γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.