search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Τήνος: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του 3χρονου που πνίγηκε από σταφύλι – Ξεσπά ο πατέρας του για το υποστελεχωμένο Κέντρο Υγείας

30.08.2023 18:11
tinos2-new

Βαθιά θλίψη και οδύνη επικράτησε στον Ιερό Ναό τριών Ταξιαρχών στην Τήνο όπου οι γονείς 3χρονου παιδιού, που πνίγηκε από σταφύλι είπαν το τελευταίο αντίο στο παιδί τους.

Η λύπη και ένα ατέλειωτο «γιατί» πλημμύριζαν τον ιερό χώρο του ναού με τους γονείς βυθισμένους σε βουβό πόνο να αποχαιρετούν το παιδί τους.

Ξεσπά ο πατέρας του 3χρονου

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο Mega και περιέγραψε τις αγωνιώδεις στιγμές της προσπάθειας διάσωσης του παιδιού.

«Έτρεξα και η αστυνομία τα έκανε όλα τέλεια, έτρεξε πάρα πολύ, έτρεξα και εγώ. Φτάσαμε πάρα πολύ γρήγορα, αλλά αν δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο το κέντρο υγείας Τήνου για 20.000 κατοίκους το καλοκαίρι, μπορεί και να υπήρχε ελπίδα και το παιδί να ζούσε τώρα.

Οι γιατροί που ήρθαν, ήταν όλοι ιδιώτες εξωτερικοί για να βοηθήσουν. Μέσα υπήρχαν κάτι γιατροί, δεν ξέρω στο αγροτικό τι κάνουν και κάτι νοσηλευτές παιδάκια, δεν είναι ότι κατηγορώ τα παιδάκια ή τους αγροτικούς γιατρούς αλλά η εμπειρία σώζει ζωές. Θα γυρίσω σήμερα να κάνω την κηδεία του παιδιού. Να μην υπάρξει επόμενο τουλάχιστον» δήλωσε.

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο πατέρας μετέφερε το παιδί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα που ήταν δίπλα στο σπίτι και παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να το βοήθησουν δεν τα κατάφεραν.

Οι Αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν γνώσεις πρώτων βοηθειών, έκαναν προσπάθειες ανάταξης βγάζοντας δύο ρώγες από το στόμα του αλλά το παιδί δεν ανέπνεε.

Το παιδί με περιπολικό της αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ήταν πλέον πολύ αργά και το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, καθώς επίσης θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Από το 2020 γνώριζε η κυβέρνηση την κατάσταση του σιδηροδρόμου – Η επιστολή «κόλαφος» πρώην στελέχους του ΟΣΕ

Εφιάλτης δίχως τέλος στον Έβρο – Μέρα-μέρα η επέλαση της πύρινης λαίλαπας – Νέα «112», ισχυρές αναζωπυρώσεις

Μοσχάτο: Έτσι έγινε η φονική παράσυρση του 65χρονου από περιπολικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:55