search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:32
MENU CLOSE

Τήνος: Θλίψη στο νησί μετά τον θάνατο του 3χρονου παιδιού – Πώς έγινε η τραγωδία

30.08.2023 15:35
tinos-new

Σοκ και θλίψη επικρατεί στην κοινωνία της Τήνου, μετά τον θάνατο του 3χρονου παιδιού το οποίο πνίγηκε, ενώ έτρωγε σταφύλι.

Ο πατέρας μετέφερε το παιδί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα που ήταν δίπλα στο σπίτι και παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να το βοήθησουν δεν τα κατάφεραν.

Οι Αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν γνώσεις πρώτων βοηθειών, έκαναν προσπάθειες ανάταξης βγάζοντας δύο ρώγες από το στόμα του αλλά το παιδί δεν ανέπνεε.

Το παιδί με περιπολικό της αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ήταν πλέον πολύ αργά και το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, καθώς επίσης θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

«Πρόκειται για ένα θλιβερό γεγονός»

Μιλώντας για την τραγωδία με το τρίχρονο αγοράκι που πνίγηκε με σταφύλλι στην Τήνο στο Action24 και την εκπομπή Action Τώρα με τον Νίκο Υποφάντη και τη Ντόρα Κουτροκόη ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου Γιώργος Βασιλάκης τόνισε ότι η αστυνομία πήγε εκεί χωρίς να έχει αναπνοή.

Όπως επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα θλιβερό γεγονός. Δυστυχώς ένα παιδάκι τριών χρονών από κατάποση σταφυλιών δεν μπόρεσε. Ήταν αρκετές μαζί. Δεν μπόρεσε να τις μασήσει».

«Μας το έφεραν στο Κέντρο Υγείας στις 9:00 δυστυχώς χωρίς αναπνοή. Η αστυνομία το έφερε. Απ΄ότι κατάλαβα η πρώτη κίνηση των γονέων ήταν επειδή μένουν κοντά να πάνε από εκεί. Έγιναν κάποιες προσπάθειες ανάταξεις του παιδιού εκεί στην αστυνομία και έβγαλε δύο ρώγες. Να είναι καλά οι άνθρωποι έκαναν οι άνθρωποι έκαναν προσπάθειες. Το έβαλαν περιπολικό και το έφεραν δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ» ανέφερε ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού.

«Όλοι οι γιατροί επί μία ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Είναι πολύ σημαντικό στα τέσσερα πρώτα λεπτά να γίνουν οι προσπάθειες» σημείωσε εξηγώντας στη συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να πέρασαν τα κρίσιμα λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Περιπολικό παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Φωτιά στην Εύβοια: Μάχη με τις φλόγες στο χωριό Πισσώνας – Σηκώθηκαν 4 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα

Έβρος: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για τις πυρόπληκτες περιοχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:29