search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχουν ξεκατινιαστεί – Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου;» (Video)

23.09.2023 15:14
kraounakis

Ξέσπασε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στο ερώτημα «είσαι Αχτσιόγλου ή Κασσελάκης;», ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης τόνισε: «Δεν θα πω… Σήμερα δεν θα πω… Έχω δηλώσει την προτίμησή μου. Ο Στέφανος είναι από τις 5 Ιουλίου ένας άνθρωπος με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά. Με επισκέφτηκε στο σπίτι, στο εξοχικό, είπαμε πολλά, αλλά θέλω να πω κάτι το οποίο είναι σοβαρό».

»Εγώ δεν είμαι κομματικό στέλεχος, δεν είμαι μέλος. Εγώ ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη… Λοιπόν, θεωρώ ότι -μέχρι να ολοκληρωθεί μια προσωπικότητα- δηλαδή τα παιδιά αυτά που δεν τα ξέρω, μου είναι συμπαθέστατος ο Στέφανος, πήρα θέση υπέρ του, αλλά δεν είμαι μέλος, δεν ψηφίζω. Αυτό να γίνει λίγο κατανοητό».

«Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί;»

«Με ενοχλεί πολιτικά όλη αυτή η αντιπαλότητα. Με χαλάει πάρα πολύ. Δεν είναι Αριστερά αυτό», επισήμανε και εξήγησε εκνευρισμένος: «Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα… Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα… Ακούω “περιβάλλον Αχτσιόγλου”. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Τι είναι τα περιβάλλοντα αυτά τα περί τα περιβάλλοντα; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί που υποτίθεται ενδιαφέρεται για τον λαό;».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής για την επόμενη ημέρα. «Θα τα βρουνε μια χαρά. Μέλι – γάλα θα’ ναι πάλι. Θα έχει γίνει ένας από τους δύο πρόεδρος και θα αρχίσει τον ίδιο χαϊβανά. Δηλαδή βαρετό».

«Δεν θέλω να βάλω τη ζυγαριά προς τα κάπου»

«Εγώ ήμουν τέσσερα χρόνια εργαζόμενος στο “Κόκκινο”. Τους έχω δει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Άλλοι είναι φίλοι μου, κάποιοι είναι πάρα πολύ φίλοι μου και κάποιους δεν τους ξέρω καθόλου. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή, σε ένα τόσο εσωτερικό θέμα, να βάλω τη ζυγαριά προς τα κάπου. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Η δουλειά μου είναι να δίνω λίγο χαρά, ή και συγκίνηση καμία φορά, όποτε μιλάω παραπάνω είναι επειδή κάτι με πονάει, κάτι με πληγώνει… Χρειάζεται να πεις τη γνώμη σου για κάτι. Έχω παρεξηγηθεί και πάρα πολλές φορές», συνέχισε.

«Μα το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Τι είναι το περιβάλλον; Το γραφείο; Το επιτελείο σε ένα κόμμα της Αριστεράς; Δηλαδή ντρέπομαι», επισήμανε.

«Στις οικογένειες μαλλιοτραβιόμαστε και την άλλη μέρα καθόμαστε στο τραπέζι. Δεν υπάρχει θέμα και επαναλαμβάνω δεν μιλάω σαν κομματικός», πρόσθεσε, τονίζοντας πως η Σία Αναγνωστοπούλου -ένα πρόσωπο σοβαρό- θα έπρεπε να είναι πρόεδρος ή ο Τεμπονέρας.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: «Αισθάνομαι πολύ πιο άντρας από πολλούς άντρες πολιτικούς»

Βάφτισαν τον γιο τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Το λαμπερό πάρτι που ακολούθησε

Βαλαβάνη για Βασάλο: «Περάσαμε πολλά 6 χρόνια μαζί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:28