search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:21
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Αισθάνομαι πολύ πιο άντρας από πολλούς άντρες πολιτικούς»

23.09.2023 13:45
gavalas

Για την υποψηφιότητα Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το My Style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε, μεταξύ άλλων, στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εγώ δεν είμαι κομματικοποιημένος. Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν ωραίο λόγο, ωραία παρουσία και δεν κρύβονται. Εγώ δεν κρύβω τη σεξουαλικότητά μου. Αισθάνομαι πολύ πιο άντρας από πολλούς άντρες πολιτικούς, οι οποίοι σφυροκοπούν τα έδρανα. Εγώ χτυπάω το τακούνι μου και είμαι περήφανος για αυτό», απάντησε ο σχεδιαστής μόδας ερωτώμενος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν θα ήθελα να είμαι μέλος του My Style Rocks. Έχω εξηγήσει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι του δικού μου στυλ. Καθένας έχει το δικό του στυλ. Κανένας όμως από αυτούς που βλέπω δεν θα μπορούσαν να πουν “κάνε αυτό το στυλ”, γιατί δεν το κατέχουν. Εκεί, αν δεν κάνεις τα δακρυγόνα των ανθρώπων να λειτουργήσουν, δεν κάνεις θέμα», σχολίασε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Δεν εκπροσωπεί η Σοφία Χατζηπαντελή τη μόδα. Το ότι κάναμε styling σε ένα βίντεο κλιπ δεν μας κάνει αυτόματα ειδικούς στη μόδα», επισήμανε ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά το Shopping Star, επισήμανε: «Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star, γιατί ήθελα να ξαναδεί το κανάλι ποιος είμαι, να το σκεφτεί και να μου δώσει την εκπομπή που μου ανήκει. Νομίζω ότι είμαστε σε αυτόν τον δρόμο».

Διαβάστε επίσης:

Βαλαβάνη για Βασάλο: «Περάσαμε πολλά 6 χρόνια μαζί»

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα συγκινητικά λόγια του για τον θάνατο της μητέρας του

Σασμός: Τι αποκαλύπτει η Δανάη Παππά για τον τρίτο κύκλο και τον Ανδρέα Βρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:21