search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Νέο «χτύπημα» Κασσελάκη για Μπέο: «Από το πρωί περιμένω κ. Μητσοτάκη…»

30.09.2023 19:59
mitsotakis_kasselakis

Νέα ανάρτηση με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ξυλοδαρμό πλημμυροπαθή από τον Αχιλλέα Μπέο έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του “καταλληλότερου” γαλάζιου δημάρχου να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του».

H πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη και ο …πόλεμος

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του Σαββάτου, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media ζήτησε από τον πρωθυπουργό να άρει την υποστήριξή του στον Αχιλλέα Μπέο.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου», ανέφερε στην πρώτη ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης.

Απαντώντας, στον Στέφανο Κασσελάκη, η ΝΔ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος».

»Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης» – συνέχισε η Νέα Δημοκρατία- την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!».

Λίγες ώρες αργότερα, η ΝΔ απάντησε και μέσω του εκπρόσωπου Τύπου Νίκου Ρωμανού, ο οποίος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Από την πολλή “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας».

Η αποδοκιμασία του ΠΑΣΟΚ και το σχόλιο Γλαβίνα

Εμμέσως στην κόντρα συμμετείχε και το ΠΑΣΟΚ, που σχολιάζοντας τις βιαιοπραγίες Μπέου ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα και δήθεν μη στηρίξεις, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή».

«Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης και μέλη της Κυβέρνησής του, φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί στο Δημαρχείο Βόλου με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο. Σήμερα βλέπουμε τον κ. Μπέο να προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον πολιτών και να μετέρχεται απαράδεκτων συμπεριφορών με χειροδικίες, ύβρεις και ρίψεις νερού», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου Θανάσης Γλαβίνας.

«Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες του Βόλου θα κληθούν να επιλέξουν τον Δήμαρχο της πόλης. Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα και δήθεν μη στηρίξεις, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Ας κορνιζάρουν τις χαρούμενες φωτογραφίες με τον κ. Μπέο από το Δημαρχείο του Βόλου. Αυτά είναι τα παράσημά τους».

Αυγέρη: «Τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι»

Σχολιάζοντας την απάντηση που έδωσε η ΝΔ στον Στέφανο Κασσελάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, επισήμανε: «Φαίνεται ότι τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι».

«Η ΝΔ, συνεχίζοντας την παράδοση των υπεκφυγών στις οποίες μας έχει συνηθίσει, αποφεύγει να καταδικάσει την τραμπούκικη συμπεριφορά του εκλεκτού της υποψηφίου δημάρχου στο Βόλο και να δηλώσει ρητά ότι δεν τον στηρίζει», πρόσθεσε.

»Όπως γνωρίζουν επίσης καλά, ότι το χάος στο Βόλο από τις επαναλαμβανόμενες πλημμύρες και καταστροφές, φέρει σε μεγάλο βαθμό τη σφραγίδα των “γαλάζιων” πολιτικών στην αυτοδιοίκηση και το κράτος. Αντί να κάνει το “άσπρο” – “μαύρο” για λόγους ψηφοθηρίας, ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει έστω και τώρα ότι αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο».​

Διαβάστε επίσης:

Σκέρτσος: «Ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη καταπίνει τον Κασσελάκη» – Μετωπική με φόντο το ΟΑΚΑ

Αυγέρη σε ΝΔ για Μπέο: «Τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι» – Συνεχίζεται ο «πόλεμος»

Αχιλλέας Μπέος: Ομοφοβικό παραλήρημα μετά το χαστούκι σε πλημμυροπαθή – «Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ τον ράφτη και να’ ρθουν να βοηθήσουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:04