search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Σκέρτσος: «Ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη καταπίνει τον Κασσελάκη» – Μετωπική με φόντο το ΟΑΚΑ

30.09.2023 18:42
KASSELAKIS SKERTSOS

Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ΟΑΚΑ, έδωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Μέσα από την τοποθέτησή του ο υπουργός Επικρατείας εστιάζει στον Παύλο Πολάκη και στη σχέση που έχει διαμορφώσει με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο ‘Ακης Σκέρτσος με τίτλο «ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ -2.0».

Για τον Άκη Σκέρτσο, η δήλωσή του Στέφανου Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μιας αντιπολίτευσης «σε πλήρη ασυναρτησία» και δικαιολογεί την άποψή του σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία –που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της– επενδύει 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

Και προσθέτει: «Παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου. Παρακμή είναι να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ. Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε -τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023- ότι πατούσε σε πήλινα πόδια. Παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών».

Και καταλήγοντας ο Άκης Σκέρτσος υπογραμμίζει: «Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς. Ένα είναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν χάρη στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0».

«Η παρακμή τελειώνει» – Το βίντεο του 2021 με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για συντήρηση

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε δηκτικό σχόλιο, το οποίο περιλαμβάνει και απόσπασμα από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη συντήρηση του στεγάστρου Καλατράβα.

«Η παρακμή τελειώνει. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης για το ξαφνικό λουκέτο στο ΟΑΚΑ.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Πάμε να δούμε τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει τη συντήρηση του Στεγάστρου Καλατράβα. Ήταν 2021! Χθες το Ολυμπιακό Στάδιο έκλεισε λόγω στατικής ανεπάρκειας – δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού», αναφέρει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Στέγαστρο Καλατράβα. Το 2004, σύμβολο μίας χώρας που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους. Η παρακμή τελειώνει», επισημαίνει στην ανάρτησή του.

Και καταλήγει: «Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Αυγέρη σε ΝΔ για Μπέο: «Τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι» – Συνεχίζεται ο «πόλεμος»

Αχιλλέας Μπέος: Ομοφοβικό παραλήρημα μετά το χαστούκι σε πλημμυροπαθή – «Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ τον ράφτη και να’ ρθουν να βοηθήσουν»

Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει» – Το βίντεο του 2021 με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για συντήρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:00