search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:38
MENU CLOSE

Εντυπωσιακή η Άνια Τέιλορ Τζόι με αντισυμβατικό νυφικό

03.10.2023 19:55
bride

Κοιτάζοντας έξω από ένα μπαλκόνι του 15ου αιώνα με θέα στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι χάρισε στον κόσμο μια κλεφτή ματιά από το νυφικό που θα φορέσει αυτό το Σαββατοκύριακο και κατά γενική ομολογία δεν ήταν αυτό που αναμενόταν.

Πρώτα από όλα, δεν είναι λευκό. Αντί για ένα παραδοσιακό ιβουάρ φόρεμα, η ηθοποιός επέλεξε μια τουαλέτα σε μπεζ τόνους. Η τούλινη φούστα και το μπούστο είναι διακοσμημένα με μοτίβα δαντέλας με λεπτομέρειες από δάσος: κλαδιά και φύλλα με σοκολατί νήμα, ροζ λουλούδια και ιριδίζουσες σταγόνες δροσιάς σε ασημί κρύσταλλα. Στο στήθος της, ένα κεντημένο κολιμπρί πετά προς ένα λουλούδι.

Το αιθέριο νυφικό είναι Dior, ειδικά φτιαγμένο για εκείνη. Άλλωστε η ηθοποιός είναι «το πρόσωπο» της εταιρείας. Ο οίκος Dior βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο αξέχαστες εμφανίσεις της Τέιλορ Τζοι στο κόκκινο χαλί: από το σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα και το βραδινό παλτό που φορέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες του 2021 έως το ροζ εμπνευσμένο από τη Barbie εμφάνιση της δεκαετίας του ’60 — με ροζ διχτυωτό μπερέ — που φόρεσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

«Renaissance: A Film By Beyonce» – Η ταινία της Μπιγιονσέ σύντομα στη μεγάλη οθόνη

Τέιλορ Σουίφτ: Φήμες τη θέλουν να συμμετέχει στο «Deadpool 3» (photos)

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:38