search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:34
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: Φήμες τη θέλουν να συμμετέχει στο «Deadpool 3» (photos)

03.10.2023 11:39
TAYLOR-SWIFT

Μετά το τέλος της άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής της περιοδείας της Τέιλορ Σουίφτ, οι φήμες που θέλουν να συμμετέχει στην τρίτη ταινία Deadpool οργιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν την 33χρονη ποπ σταρ, να ετοιμάζει την είσοδό της στον κόσμο της Marvel. Αφορμή στάθηκαν τα στιγμιότυπα από τον αγώνα NFL που παρακολούθησε, παρέα με τους Χιου Τζάκμαν και Ράιαν Ρέινολντς, πρωταγωνιστές του «Deadpool 3».

Η Σουίφτ μπήκε στο γήπεδο μαζί με τους ηθοποιούς των «Deadpool» και «Wolverine» στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Kansas City Chiefs και New York Mets. Τις φήμες πυροδότησε ακόμη περισσότερο, η παρουσία του σκηνοθέτη του «Deadpool 3», Σον Λέβι.

Η παρουσία της βραβευμένης δώδεκα φορές με Grammy τραγουδίστριας το Σαββατοκύριακο στο Arrowhead Stadium στην αναμέτρηση των Kansas City Chiefs -ομάδα στην οποία παίζει ο Τράβις Κέλσι- με τους Chicago Bears πυροδότησε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες, πως οι δυο τους είναι σε σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες» (video)

OAKA: Στον «αέρα» οι συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης ο γιατρός μού είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:31