search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:01
MENU CLOSE

OAKA: Στον «αέρα» οι συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα

03.10.2023 09:46
coldplay

Καθώς το ΟΑΚΑ αναμένεται να μείνει κλειστό  για περίπου ένα χρόνο και με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση να μην δίνει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίξει ξανά, η εταιρεία παραγωγής Hight Priority Promotions εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τις συναυλίες των Coldplay.

Εκτός από το γεγονός ότι επηρεάζει τις ομάδες, στο ΟΑΚΑ επρόκειτο να γίνουν και συναυλίες, όπως αυτές των Coldplay, που έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2024.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης ο γιατρός μού είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω» (Video)

Αποστόλης Τότσικας: «Tελείωσα το σχολείο με βαθμό 11,1»

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το «πρωτότυπο» δώρο που πήρε στη σύζυγό του για την επέτειό τους 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:59