Πειραιάς: ΕΔΕ για τον ασθενή που αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο «Μεταξά»
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο νοσηλευόμενος ασθενής, διέταξε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου «Μεταξά».
Τον βρήκαν νεκρό
Με το αποτρόπαιο γεγονός ήρθαν αντιμέτωποι όσοι βρίσκονταν στο νοσοκομείο, καθώς ο άτυχος άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο της Αντικαρκινικής Κλινικής.
Ο θάνατός του, δυστυχώς, ήταν ακαριαίος. Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο σημείο, ενώ ο ασθενής είχε καταλήξει.
Νοσηλευόταν στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν άνδρα 67 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν και βρισκόταν υπό παρακολούθηση από γιατρό στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου.
Οι συνθήκες, καθώς και η απόφαση, που τον οδήγησαν στη μοιραία πτώση παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, ενώ επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατό του είναι η αυτοκτονία.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλία: Σε απόγνωση βρίσκονται οι πλημμυροπαθείς – Zουν ακόμη σε εκκλησίες και γυμναστήρια (Video)
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: 6 αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ελέγχονται για την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν