search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:27
MENU CLOSE

Δικηγόρος 35χρονου οπαδού από Θεσσαλονίκη: Zητά υπουργική παρέμβαση και αφήνει αιχμές για υποτίμηση του περιστατικού

30.10.2023 21:34
epithesh_voreia
voria.gr

Αιχμές για τον τρόπο που οι αρχές έχουν χειριστεί την υπόθεση άφησε ο δικηγόρος του 35χρονου που τραυματίστηκε σε επίθεση χούλιγκαν, που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο, κοντά στο Λευκό Πύργο, με στόχο οπαδούς του ΠΑΟΚ. «Δεν έχει παρθεί κατάθεση, παρακαλάμε από χθες να πάει κάποιος να του πάρει κατάθεση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Θεόδωρος Καραγιάννης.

«Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν πάρει κατάθεση. Υπάρχει μια υποτίμηση του περιστατικού και δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Να τελειώσει το αυτόφωρο να μην γίνουν συλλήψεις, αυτός είναι ο σκοπός;» δήλωσε με νόημα.

Ο δικηγόρος του οπαδού ανέφερε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αστυνομία δεν έχει πάρει ακόμα κατάθεση από τον πελάτη του, ενώ ζήτησε υπουργική παρέμβαση, για το περιστατικό.

«Η αστυνομία αποδεδειγμένα είχε κάποιου είδους ευθύνη στον θάνατο του Μιχάλη, εδώ το δυσάρεστο αποφεύχθηκε χάρη στους πολίτες. Τουλάχιστον σε επίπεδο διερεύνησης της υπόθεσης θα πρέπει κάποιος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι: «Δεν έχει παρθεί κατάθεση, παρακαλάμε από χθες να πάει κάποιος να του πάρει κατάθεση, διότι ο άνθρωπος είναι κλινήρης, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Μπορεί να δώσει κατάθεση, το ζητάει ο ίδιος, απλά δεν μπορεί να σηκωθεί.

Ήταν 5 η ώρα το πρωί, βγήκε από το κατάστημα που έπινε ποτό και ξαφνικά τού όρμησε μια ομάδα 30 ατόμων και τον χτυπούσαν 10-12 άτομα. Είχαν τσεκούρια, τέιζερ, στυλάρια, αλυσίδες και οι υπόλοιποι είχαν πυρσούς και φώναζαν συνθήματα κατά της ομάδας που υποστηρίζει ο παθών. Τώρα το πώς γίνεται 12 άτομα να κυκλοφορούν με τσεκούρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να γυρνάνε γύρω γύρω είναι ένα άλλο ζήτημα το οποίο είναι επίσης πρωτόγνωρο γιατί σε άλλου είδους εγκλήματα δεν βλέπουμε να κυκλοφορεί κόσμος με τσεκούρια στο κέντρο της πόλης».

Ο δικηγόρος του 35χρονου υπογράμμισε επίσης ότι «χτυπούσαν σε ζωτικά σημεία, έβαλε μπροστά τα πόδια του και τα χέρια του οπότε απορρόφησαν τα χέρια και τα πόδια όλα τα χτυπήματα. Ευτυχώς παρενέβησαν οι γείτονες από τα μπαλκόνια και χάρη σε αυτούς σταμάτησαν. Το ενδεικτικό της κατάστασης και της βούλησης των δραστών είναι ότι αφού σταμάτησαν και έφυγαν, μετά κάποιοι από αυτούς λίγο πιο θερμοκέφαλοι όρμησαν ξανά και με τους θαμώνες του μαγαζιού να αποσοβούν τα χειρότερα».

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συλλήψεις και έτσι όπως πάει η κατάσταση δεν φαίνεται να έχουμε γιατί θα τελειώσει το αυτόφωρο» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: 6 αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ελέγχονται για την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν

Θεσσαλία: Σε απόγνωση βρίσκονται οι πλημμυροπαθείς – Zουν ακόμη σε εκκλησίες και γυμναστήρια (Video)

Πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον ξυλοδαρμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:27