search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Βόλος: Σε ανακριτή και εισαγγελέα νέο βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο με το νεκρό βρέφος

07.11.2023 18:54
troxaio volos neo video09-new

Νέο βιντεοληπτικό υλικό παρέλαβαν ανακριτής και εισαγγελέας με όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, όπου ένα βρέφος 4 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο μετά από την παράσυρση του παππού του που το κρατούσε στην αγκαλιά του από μηχανή.

Στο βίντεο, που δημοσίευσαν τα gegonota.news, διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στη μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου είναι πράσινο.

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο, κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

«Ήταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας»

«Ήταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας, με τις μικρές κινήσεις μπρος-πίσω και το μωρό στα χέρια. Η μηχανή δεν τον εμβόλισε, αλλά τον χτύπησε από πίσω με τον καθρέφτη. Νωρίτερα, είχε προσπεράσει τον 54χρονο ένας ντελιβεράς. Μόλις τον προσπέρασε, ο παππούς ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου», ανέφεραν πηγές που εξέτασαν το βίντεο αναλυτικά.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί εκαντοντάδες ψάρια ξεπήδησαν απότομα στη στεριά σε Άνδρο και Κουφονήσια: Ειδικός εξηγεί (Videos)

Ασπρόπυργος: «Τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» είπε στον πατέρα του ο 30χρονος γυμναστής που συνελήφθη

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο Πεδίον του Άρεως για κατοχή ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 13:11