search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:52
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Γκάζια» σε βουλευτές για Social Media και τις εμφανίσεις στα κανάλια 

08.11.2023 06:02
pasok
Eurokinissi

Από τις καλύτερες περιόδους περνούν στο ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες καθώς οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι δημοσκοπήσεις τους δίνουν πολιτικό αέρα. 

Το σημαντικό όμως είναι αυτός ο «αέρας» να μπορέσεις να επικοινωνηθεί σωστά αλλά και να γίνει εκμεταλλεύσιμος από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θέλουν να μην χαθεί. 

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν υπήρξαν συστάσεις προς τους βουλευτές τα στελέχη του κόμματος να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση στα Social Media (να αναρτούν δράσεις, ερωτήσεις, κινήσεις βίντεο κτλ). 

Παράλληλα στους βουλευτές της περιφέρειες ζητήθηκε να εκτίθενται περισσότερο στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αλλά και τα πανελλαδικής εμβέλειας. 

Να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι και να μπορούν να σταθούν στις πολιτικές συγκρούσεις οι οποίες – όπως επεσήμαναν – θα είναι όλο και πιο έντονες το επόμενο διάστημα. 

Μάλιστα, πριν από κάθε ενέργεια του ΠΑΣΟΚ θα υπάρξει και σχετικό briefing από το Τομεάρχες για να μην βρεθούν οι βουλευτές και τα στελέχη αντιμέτωποι με λάθη και παραλείψεις. 

Διαβάστε επίσης:

Ασάφεια για τους ανθρωπιστικούς θαλάσσιους διαδρόμους

Σπίρτζης και Μαριλίζα σε κοινές αναζητήσεις

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σε εκδήλωση για κατάληψη της Κουμουνδούρου! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49