search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ΝΔ θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για Εξεταστική

09.11.2023 13:18
tempi-new

Την απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει την πρόταση του ΚΚΕ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την τραγωδία στα Τέμπη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση αποδέχεται την πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των διαχρονικών κυβερνητικών ευθυνών που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών, προσθέτοντας, βέβαια, ότι η Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος «θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης, επιφυλασσόμενη με το περιεχόμενο της πρόταση του ΚΚΕ».

«Όμως, επειδή συμφωνούμε ότι είναι σημαντικό να γίνει αυτή η συζήτηση στη Βουλή και η διαδικασία συνολικά της Εξεταστικής Επιτροπής, και η διερεύνηση να ξεκινήσει, όπως λέει και η πρόταση, από το 1997 και εντεύθεν, προφανώς οι θέσεις οι δικές μας και όσα έχουμε να πούμε, θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μετά την υπερψήφιση της πρότασης», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης προς Παλαιστίνιο πρωθυπουργό: Θέλουμε να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο προαναγγελίας της διάσπασης με 1.300 υπογραφές από την Ομπρέλα – «Αδύνατη η αρμονική συνύπαρξη»

Το ΠΑΣΟΚ ζητά αποπομπή Άδωνι μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:04