search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Το ΠΑΣΟΚ ζητά αποπομπή Άδωνι μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη

09.11.2023 11:22
pasok KO

Το κεφάλι του Άδωνι Γεωργιάδη επί πίνακι ζητά η αντιπολίτευση για τις κυνικές δηλώσεις του πως «κανείς Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη».

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποπομπή του με τον Μιχάλη Κατρίνη από το βήμα της Βουλής να κάνει λόγο για πολιτική αθλιότητα και να σχολιάζει πως εάν είναι αντίληψη της κυβέρνησης ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν το τραγικό δυστύχημα, «τότε έχει χαθεί οριστικά η έννοια της ευθύνης και μαζί και η ντροπή».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στράφηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας πως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου υπουργός που θα εκστόμιζε μια τέτοια απαράδεκτη δήλωση θα είχε απομακρυνθεί και πρόσθεσε: «Αν κάποιοι θεωρούν ότι το 41% ξεπλένει τις αντικειμενικές φοβερές ευθύνες αυτών που οδήγησαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία, τότε θα λόγια χάνουν την αξία τους».

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το ρεσιτάλ αμοραλισμού του Άδωνι Γεωργιάδη επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, κρατώντας αποστάσεις από τον υπουργό Εργασίας. Ο κ. Τσιάρας διαβεβαίωσε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης θα φτάσει μέχρι τέλους. «Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα ζητήματα όχι μόνο δεν τα βάζει κάτω από το χαλί, αλλά αναλαμβάνει και τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου και θεσμικά να θωρακιστεί η μελλοντική πραγματικότητα της χώρας αλλά κυρίως να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους τραγικά φαινόμενα», είπε. 

Ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε στην εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης, καλώντας τα κόμματα να την αφήσουν απερίσπαστη να προχωρήσει το έργο της. 

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να διατηρήσεις το βάρος σου… τρώγοντας; 15 πεντανόστιμα σνακ με ελάχιστες θερμίδες!

Survivorship Clinic : Η πρώτη κλινική για τους επιζώντες από τον καρκίνο στη χώρα μας λειτουργεί στο Αττικό Νοσοκομείο

Υγειονομικοί κατά δικαστών του ΣτΕ για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Ζητούν 8,8 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20