search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:23
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης για Τέμπη και υποκλοπές: Δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα (Ηχητικό)

08.11.2023 15:44
adwnis_gewrgiadis

Στον «μικρόκοσμο» κάποιων ανήκουν οι υποθέσεις των Τεμπών και των υποκλοπών σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ να θέλει να καταθέσει προανακριτική απάντησε:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει μιας πρωτοφανούς πολιτικής κυριαρχίας. Κατά την γνώμη μου ο κυριότερος λόγος που έχει αυτή την κυριαρχία, είναι γιατί όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει δεν ξέρω για ποιους λόγους, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι πιστεύετε από τους εκατό συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη. Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, για να βρει το παιδί τους δουλειά, για το μεταναστευτικό, για την ασφάλεια. Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Να το κάνετε στο real από περιέργεια. Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα. Δεν είναι ότι τα κάνει τέλεια. Με σωστά και λάθη. Αν το δεις από μακριά, ποιος πολιτικός ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στην Ελλάδα, είναι ο εξής ένας: ο Μητσοτάκης. Αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους. Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση του Βαγγέλη Βλάχου

Με ανάρτησή του στο X, o Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδελφό του στο δυστύχημα στα Τέμπη, απαντά στα λεγόμενα του υπουργού Εργασίας.

«Ρωτάει ο@AdonisGeorgiadi, να κάνει “πείραμα” ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ. Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας. Αν συνεχίζει να απορεί πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη, να βγει το βράδυ στη@StarAlithies στις 23:00, μαζί με το Βορίδη, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη, που θα είμαστε όλες οι οικογένειες να τους το εξηγήσουμε εκεί».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Στον αέρα οι διαγραφές και σενάριο αναβολής για τις 11 Δεκεμβρίου – Προς αποχώρηση ο Σταθάκης, σκληρή απάντηση από Πολάκη    

Κόντρα Κασσελάκη – Μαρινάκη για τη χρεοκοπία της χώρας στη σκιά του Σημίτη

Απάντηση Πολάκη στον Σταθάκη: «Άθλιοι χαρακτηρισμοί – Το μόνο που θέλετε είναι να κάνετε κακό στον ΣΥΡΙΖΑ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:21